18 octombrie 2022, București

Women Accelerator 1. Demo Day

Despre eveniment
Moldova Startups Day reprezintă o oportunitate de a deschide ecosistemul startup-urilor din R. Moldova către comunitatea de investitori români, de a evidenția viziunea și progresul țării în domeniu.

Scopul evenimentului este de a lansa startup-urile din R. Moldova pe piața din România, cu suportul investitorilor și comunității de business din România; atragerea investițiilor din România pentru startup-urile din R. Moldova; oferirea de deal flow pentru investitorii din România și conectarea fondurilor și investitorilor din România cu fondatorii de startup-uri din R. Moldova.
Startup-uri
Cunoaște cele 14 startup-uri din R. Moldova, care își dezvoltă ideile în domenii precum SaaS, EdTech,
E-commerce, VR și Foodtech
Au nevoie de: Mentorat, Investiții, Intro Clienți
Bloomcoding este prima școală virtuală de programare care utilizează tehnologiile VR și AR în curriculum. „Credința noastră fermă este că programarea este următoarea formă de alfabetizare a secolului XXI. În era digitală, a programa înseamnă a reuși”, afirmă membrii echipei.
Școală de programare pentru copii
BloomCoding
Au nevoie de: Mentorat, Investiții, Intro Clienți
Viar.Live dezvoltă un instrument online pentru a ajuta proprietarii de imobil, hoteluri și restaurante sa își creeze tururi virtuale interactive cu ușurință.
Crearea tururilor virtuale 360
ViarLive
Au nevoie de: Mentorat, Investiții, Intro Clienți
Floral Soul este un brand e-commerce ce oferă servicii de înverzire cu plante de ghiveci, pentru oficii și spații rezidențiale, prin abordarea individuală a fiecărui client.
E-Commerce pentru înverzirea spațiilor
Floral Soul
ROCMAN
Platformă pentru recrutare
Compania dezvoltă o platformă de lucru digitală ROCMAN – ce sistematizează procesul de recrutare, ajută recrutorii și organizațiile să automatizeze sarcinile de recrutare, să gestioneze candidații și să angajeze persoana potrivită, utilizând eficient resursele personale și ale angajatorului.
Au nevoie de: Mentorat, Investiții
unde.io
Platformă management evenimente
Unde este o platformă de marketing pentru evenimente cu un magazin de bilete integrat, care îi ajută pe organizatorii de evenimente să își construiască o audiență loială și să crească vânzările.
unde.io asigură că fiecare organizator să-și vândă toate biletele pentru următorul lor eveniment.
Au nevoie de: Mentorat, Investiții, Intro Clienți
Lectio
Platformă VR educațională
Lectio dezvoltă o platformă unde studenții sau orice alte persoane cu acces la aplicație vor avea posibilitatea de a însuși subiectele teoretice prin vizualizarea și manipularea cu obiecte de diferite mărimi în realitatea virtuală. Lectio oferă experiența de prezenta într-o realitate virtuală captivantă prin care va spori interesul fata de obiectul de studii, va spori rata de retenție a informației pâna la 75% și drept consecință va diminua timpul de însușire a unui concept.
Au nevoie de: Mentorat, Investiții, Intro Clienți
Fagura
Platformă de investiții în credite
Fagura este o platformă de investiții în împrumuturile persoanelor și ale companiilor, prin care investitorii obțin profit mai mare decât la depozitele bancare, iar împrumutații obțin finanțare cu o experiență mai bună decât la bancă și cu dobânzi mai mici decât la companiile de microfinanțare.
Au nevoie de: Investiții, Intro Clienți
Click School
Școală IT
Click School oferă training și mentorat pentru a începe o carieră în domeniul IT. Școala lucrează după principiul learn now, pay later. Dacă studenții nu obţin un job – nu vor achita. „Suntem responsabili de succesul tău. Ne-am convins că modul nostru de predare şi asistenţa în căutare de job aduc rezultatul pe care ţi-l doreşti”, menționează fondatoarele Click School.
Au nevoie de: Mentorat, Investiții, Intro Clienți
MentorsHub
Platformă de networking
Mentors Hub reprezintă o platformă de networking ce ajută mentorii în crearea și comercializarea cursurilor, materialelor educaționale, prin intermediul instrumentelor online și feedbackului de pe platformă.
Au nevoie de: Investiții, Intro Clienți
EduSmart
Platformă educațională online
EduSmart este un sistem educațional online, care ajută părinții copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani să depășească obstacolele întâmpinate în procesul educațional prin soluții personalizate.
Au nevoie de: Investiții
TalkEarn
Platformă pentru consultări cu experți
TalkEarn.App - aplicația care ajută experții să-și monetizeze cunoștințele prin apeluri web plătite în Crypto, iar utilizatorii să primească servicii online de încredere.
Au nevoie de: Mentorat, Investiții
Les Perles
E-Commerce bijuterii din perle
LesPerles produce bijuterii din perlă naturală și ajută fiecare femeie să-și găsească perla sa!
Au nevoie de: Mentorat, Investiții, Intro Clienți
Dely
Aplicație pentru restaurante
Dely.io dezvoltă o soluție SaaS de comerț electronic și livrare, elaborat pentru a ajuta rețelele de restaurante să-și stabilească propriile operațiuni de livrare, în scopul optimizării impozitelor.
Au nevoie de: Investiții, Intro Clienți
Bold
Bibliotecă new media art
BOLD este platforma care crează, vinde și închiriază soluții de new media art și experiențe sensoriale către brand-uri și agenții de marketing necesare pentru lansări de produse, festivaluri și alte evenimente offline / online. Platforma oferă o bibliotecă mare de soluții verificate, care pot fi livrate în termen de 7 zile fără riscuri de eșec și care vor aduce brand-ului awareness, brands reach, brand visibility și engagement cu consumatorii sai.

Au nevoie de: Mentorat, Investiții, Intro Clienți
Agenda evenimentului
18 octombrie 2022
17:00
Întâmpinarea oaspeților și networking
18:00
Mesaje de salut
 • Victor Chirilă - Ambasadorul Republicii Moldova în România
 • Ion Sturza - Fondatorul Elefant.ro, Președinte Fribourg Capital
 • Dan Călugăreanu - Partener Early Game Venture
 • Cosmin Curticapean, VP TechAngels
 • Olga Melniciuc - Fondatoare Business Angels Moldova și investiții.md
18:30
Prezentarea ecosistemului de Startup-uri din Republica Moldova
 • Traian Chivriga - Fondator și CEO la XY Partners
18:40
Startup Pitching

 1. BloomCoding - Emil Chichioi
 2. ViarLive - Nicolai Opopol
 3. FloralSoul - Anastasia Haraz
 4. EduSmart - Ion Gârneț
 5. Unde - Bogdan Babii
 6. MentorsHub - Vadim Casap
 7. Les perles - Liudmila Jarcuțchi
 8. Dely - Stanislav Gladis
 9. Lectio - Stas Maslow
 10. Rocman - Olesea Vascan
 11. TalkEarn - Andrei Țînțari
 12. Bold - Tony Tâmpei
 13. Click School - Carolina Dodon
 14. Fagura - Tudor Darie
20:00 - 21:30
Networking & Drinks
Locația
Strada Actor Ion Brezoianu nr. 23 - 25, Palatul Universul, corp B Sector 1, București (Teatrul Apollo111)