Ce spun absolvenții programelor noastre despre noi
Află despre experiența altor fondatori care au beneficiat și au obținut succese în timp ce participau la programele noastre.
 • O experiență minunată care m-a ajutat să îmi dezvolt atât idea de afacere cât și pe mine ca personalitate. Sunt foarte recunoscătoare mentorilor care ne-au instruit și motivat atât pe parcursul programului cât și după terminarea acestuia. Recomand tuturor femeilor care vor să-și dezvolte propria afacere.
  Irina Brînză
  Fondatoare companiei Cidru Varatic
 • Să aplic la programul XY Pre-Accelerator a fost una dintre cele mai bune idei pe care le-am avut în anul 2020. Programul mi-a oferit bazele necesare și acel "motoraș" pentru a pune în aplicare ideea pe care până acum o consideram de nerealizat. "Cine nu riscă nu bea șampanie", cu acest motto am intrat în program și acest motto mi-a adus noroc.
  Camelia Brașovschi
  Fondatoarea companiei Kamy Cosmetics
 • Programul de Pre-Accelerare m-a ajutat în a-mi da mai multă structură și claritate asupra afacerii ce o dezvolt, cât și să privesc în perspectivă. Totodată toți mentorii, cât și trainingurile din cadrul programului au fost de un real ajutor în a învăța mai multe despre cum să gestionez o afacere, să fac primele vânzări și să abordez clienții.
  Nicoleta Apostol
  Co-fondatoarea companiei DARE gift box
 • Programul de Pre-Accelerare organizat de XY Partners a fost o redescoperire pentru mine. Aici am avut posibilitatea să înțeleg cum poți transforma o pasiune într-o afacere și pentru acest lucru le sunt profund recunoscătoare. Iar lucrul cel mai inspirațional în acest program este că dacă depui efort și crezi în ceea ce vrei să lansezi, atunci echipa XY Partners îți va oferi toate instrumentele necesare pentru ca în decurs de 6 săptămâni să îți lansezi propria afacere.
  Daniela Butnaru
  Fondatoarea companiei Knot.Bee
 • Programul m-a ajutat să-mi structurez calea de promovare a startup-ului meu Easy E-learning (dezvoltare e-cursuri customizable). Sesiunile comune și individuale cu mentorii au permis să aflu mai multe despre aspectele ce mă interesau în mod particular. De asemenea, mentorul nostru, Ștefan Nistor, ne-a ajutat să vedem mai clar cum stau lucrurile cu startup-ul nostru. Noi am optimizat unele aspecte și acum avem primele succese, modeste dar promițătoare. Programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship este dinamic, interactiv și modern, deschide noi perspective pentru dezvoltare și colaborare, găsirea partenerilor/investitorilor etc. Recomand cu încredere acest program tuturor doritoarelor de a iniția sau dezvolta un startup.
  Vă doresc spor la toate și mult succes!
  Tatiana Ciaglic
  Co-fondatoarea companiei Easy E-learning
Made on
Tilda