Ce spun absolvenții programelor noastre despre noi
Află despre experiența altor fondatori care au beneficiat și au obținut succese în timp ce participau la programele noastre.
 • În 2019, lumea startup-urilor era necunoscută pentru mine, auzisem despre ea, dar nu i-am dat mare importanță. Datorită programului XY Accelerator am înțeles principiul startup-urilor, am înțeles care este diferența dintre un startup și o afacere mică, am învățat cum trebuie să gândesc. Primul pas este identificarea problemei și nevoilor pieței. Și numai după ce ai găsit piața spre care te orientezi și ai aflat care sunt problemele ei, doar atunci începi să lucrezi la o soluție. După care vor urma multe procese de testări a ipotezelor care te vor învăța cum să-ți îmbunătățești produsul. Și cel mai important scop al oricărui startup este să crească cât mai rapid.
  Stas Balaur
  Co-fondatorul companiei Teleportravel
 • În cadrul E-Commerce Incubator am făcut cunoștință cu afacerea mea, sună straniu, dar așa a fost. Și pentru mine aceasta reprezintă cel mai valoros lucru. Participând la prezentări, creând pitch-uri, descoperi compania ta și pe tine, ceea ce e nespus de frumos. Avem senzația că ne cunoaștem afacerea, doar noi am creat-o, dar nu e chiar așa. Push, motivație, întrebări care nu-ți dau voie să te relaxezi - despre asta este E-Commerce Incubator. Programul ne-a făcut să trecem de limitele imaginare, ne-a lărgit orizonturile, am ieșit pe piețe noi…multe piețe.
  Liudmila Jarcuțchii
  Co-fondatoarea companiei Les Perles
 • "Susțin cu încredere că XY Accelerator este un instrument valoros și esențial pentru dezvoltarea afacerii. Programul mi-a oferit o gamă largă de resurse și expertiză care sunt de neprețuit pentru HeroDoc. Cel mai mult apreciez comunitatea de antreprenori și mentori experimentați care m-au încurajat și mi-au oferit feedback constructiv. Participând la sesiunile de mentorat și ateliere, am dezvoltat și îmbunătățit modelul de afaceri, strategia de marketing și planul de afacere. De asemenea, accesul la finanțare și investitori mi-au permis să cresc și mai mult start-up-ul."
  Gamureac Sorin
  Co-fondatorul companiei HeroDoc
 • "Programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship m-a ajutat să-mi structurez calea de promovare a startup-ului meu Easy E-learning (dezvoltare e-cursuri customizable). Sesiunile comune și individuale cu mentorii au permis să aflu mai multe despre aspectele ce mă interesau în mod particular. Programul este dinamic, interactiv și modern, deschide noi perspective pentru dezvoltare și colaborare, găsirea partenerilor/investitorilor etc. Recomand cu încredere acest program tuturor doritoarelor de a iniția sau dezvolta un startup. Vă doresc spor la toate și mult succes!"
  Tatiana Ciaglic
  Co-fondatoarea companiei Easy E-learning
 • Programul de Pre-Accelerare organizat de XY Partners a fost o redescoperire pentru mine. Aici am avut posibilitatea să înțeleg cum poți transforma o pasiune într-o afacere și pentru acest lucru le sunt profund recunoscătoare. Iar lucrul cel mai inspirațional în acest program este că dacă depui efort și crezi în ceea ce vrei să lansezi, atunci echipa XY Partners îți va oferi toate instrumentele necesare pentru ca în decurs de 6 săptămâni să îți lansezi propria afacere.
  Daniela Butnaru
  Fondatoarea companiei Knot.Bee
 • XY Accelerator ne-a ajutat să conturăm planul de acțiuni pentru un an înainte, să lărgim cunoștințele despre marketing și finanțe, să stabilim modelul de monetizare și să aplicăm la un grant.
   Elena Casapciuc
  Co-fondatoarea companiei Codobelc Games