Blog

Adalo - un nou partener al XY pentru startup-urile din Moldova

Recent, echipa XY Partners a încheiat un șir de parteneriate cu mai multe companii străine, care oferă diverse instrumente digitale startup-urilor și afacerilor, cu scopul de a oferi participanților la programele noastre mai multe facilități. Astăzi vrem să vă povestim despre parteneriatul nostru cu compania Adalo. Astfel, startup-urile cu care lucrăm vor beneficia de acum încolo de 3 luni de opțiunea Adalo PRO gratuit în valoare de $150, timp în care pot dezvolta și testa un MVP.
Pentru cei care nu cunosc despre facilitățile oferite de colegii noștri de la Adalo, vă explicăm imediat mai jos.

De ce ai nevoie de un instrument precum Adalo?

Adalo îți permite să creezi o aplicație web, Android sau iOS, fără să cunoști programare, în termeni foarte restrânși și ieftini comparativ cu timpul și costurile unei echipe de programatori și designeri. Iar într-un startup, banii și timpul ocupă un rol decisiv 😉 Poate este prematur să vezi Adalo ca pe o platformă pe care să creezi produsul final, dar cu siguranță trebuie să o folosești pentru testarea unui MVP!

Cum poți utiliza la maxim Adalo?

Adalo oferă atât funcții de bază pentru o aplicație precum liste, butoane și formulare, cât și funcții mai avansate, cum ar fi mesageria, opțiunea de search și plățile (prin integrarea cu Stripe). Toate componentele de design sunt integrate cu o bază de date care îți permite să vezi modul în care utilizatorii interacționează cu aplicația ta și să introduci alte baze de date externe în platformă.
Cu posibilitatea de a adăuga acțiuni, interacțiuni cu datele și pagini web, poți proiecta modul în care utilizatorii navighează în aplicația ta.
Iar pe acest link vei găsi exemple de aplicații reale, create cu ajutorul Adalo.

Cine și cum poate beneficia de reducere

Beneficiul de a folosi Adalo PRO gratuit timp de trei luni este oferit în exclusivitate startup-urilor care au fost selectate în programele noastre.
Pentru a obține reducerea este nevoie să completezi acest formular, doar până la 30 mai 2022.
Made on
Tilda