Educație

Tutoriale de la XY

Study image

XY nu este doar un accelerator pentru startup-uri gata făcute, ci și o platformă pentru educarea și pregătirea viitoarelor startup-uri pentru a participa la programele organizației. Pe această pagină se vor aduna materiale utile pentru antrenament, astfel încât să vă puteți angaja în auto-studiu, iar pentru cei care doresc o pregătire mai serioasă, există Academia XY.

Materiale și articole utile


Image Woop și Telepotravel - companiile finanțate de XY Accelerator powered by Tekwill
DEC 15 2021 1 minute de citit

Woop și Telepotravel - companiile finanțate de XY Accelerator powered by Tekwill

XY Accelerator powered by Tekwill, programul antreprenorial care dezvoltă companii de la zero, anunță că în urma lansării și desfășurării a programului, a investit în 2 startup-uri câte $8000.

Image Descoperă țara împreună cu platforma Teleportravel
DEC 15 2021 2 minute de citit

Descoperă țara împreună cu platforma Teleportravel

Teleportravel este o nouă platformă de turism, care oferă tururi în cele mai neexplorate și neobișnuite locuri din Moldova. De asemenea, este o platformă unde persoanele pot singure crea tururi pentru care sunt și răsplătiți financiar.

Image O afacere verde
DEC 15 2021 3 minute de citit

O afacere verde

De trei ani, Anastasia și Elena, înverzesc locuințele și oficiile din capitală, oferindu-le un aspect mai „sănătos”. Cei mai fideli clienți fiind companiile mari de IT. Unele oficii devin adevărate grădini botanice, după vizitele antreprenoarelor.

Go to XY academy

Aflați mai multe la XY Academy acum

Doriți să primiți 10.000 EUR per echipă pentru 10% dintr-un startup? Pregătiți-vă pentru XY Accelerator cu tutorialele noastre de la Academia

Deschide Academia

Cum se definește tipul și stadiul unui startup?

Când lucrați la un startup, trebuie să înțelegeți căreia îi aparține, deoarece aceste informații trebuie folosite pentru a studia concurenții și piața start-up-urilor în general în acest domeniu. Printre direcții se numără următoarele tipuri de startup-uri: edtech, medtech, e commerce, hr tech, fintech etc.


Creați o companie cu software de dezvoltare pentru startup

Create a company now

XY Academy este un program online gratuit pentru antreprenori aspiranți și femei antreprenoare

Începe să înveți Start learning

De ce să alegeți Academia XY?

Curriculumul XY Academy Startup este conceput în conformitate cu cel mai relevant și eficient curriculum, bazat pe experiența celor mai buni experți din domeniul lor!

Start learning

Din ce este alcătuit un startup?


Fiecare startup începe cu o echipă și o idee pe care această echipă o implementează. În stadiile inițiale, este extrem de important să te asiguri că ideea este relevantă și cererea pentru produsul pe care echipa ta îl va realiza. Când ideea este definită, este important să determinați planul de lucru și investițiile și timpul necesar pentru implementarea MVP-ului produsului dumneavoastră. Odată determinate obiectivele și resursele necesare, este necesar fie să creați imediat un investitor, fie să lucrați cât mai mult cu resursele echipei, pentru a confirma în practică unii dintre indicatorii pe care startup-ul va trebui să obține. Mai mult, cea mai importantă sarcină devine dezvoltarea MVP.

Scopul acestui pas este de a testa ipoteza produsului dumneavoastră cu cea mai mică investiție posibilă de timp, bani, resurse. Cu MVP, studiezi clientul și validezi cererea cu un risc minim. După ce v-ați lansat MVP-ul în lumea sălbatică a piețelor, concentrați-vă pe atragerea utilizatorilor către produsul dvs. Acesta este momentul in care primii lastari ai semintelor pe care le-ati semanat vor fi vazuti ca satisfac nevoile clientului. Pentru cei care adoptă timpuriu, nu există o rețetă clară pentru câți ar trebui să fie, dar aveți nevoie de un număr suficient de utilizatori pentru a trage concluzii dacă clienții vă folosesc produsul sau îl refuză.