EcoAmbiance

Decor ecologic din fibre de iarbă și lemn.

Utilitate îmbinată cu plăcere! Iată combinația de cuvinte care descrie perfect modul în care a apărut EcoAmbiance — compania care oferă produse suedeze din fibre de iarbă și lemn pentru decoruri deosebite.

Cine stă în spatele acestei idei originale? Lilia Arnăut! Nu a stat pe gânduri atunci când a decis să pună pe roate mica afacere. Motivația a venit din plăcerea de a crea lucruri frumoase, unice, dar și din dorința de a-și depăși propriile limite. Lilia este o persoană căreia îi plac provocările, iar faptul că a deschis afacerea în plină pandemie este o dovadă clară a acestui lucru.

Din 2020, EcoAmbiance oferă clienților soluții gata pregătite pentru orice eveniment și pentru decoruri în orice stil, create de designeri specializați. Și pentru că grija față de natură este o prioritate pentru Lilia, produsele EcoAmbiance nu doar că au un aspect deosebit, dar sunt și ecologice.

Ceea ce a ajutat-o pe Lilia în momentul deschiderii afacerii au fost abilitățile dezvoltate în timp: flexibilitate, creativitate, comunicare eficientă, organizare. Toate acestea au contribuit pozitiv la crearea conceptului și lansarea unei afaceri care o reprezintă în totalitate.

„Limitele sunt doar în capul nostru” — este concluzia pe care ne-a oferit-o Lilia și suntem siguri că anume acest gând este cel care generează cele mai mari idei!
Biografie: Lilia este juristă de profesie, cu o experiență de șapte ani în domeniu. Ceea ce o caracterizează este dorința de a-și depăși propriile limite, creativitatea, comunicarea eficientă, dar și organizarea.

Fondator: Lilia Arnăut

Program: Pre-Accelerator 3