KidsAcademy

Centrul care pregătește copiii pentru lumea digitală

Tehnologia evoluează cu o viteză impresionantă, iar noi trebuie să facem față tuturor provocărilor care apar: gadgeturi noi, aplicații, softuri, activități și chiar noi profesii. Cum putem face acest lucru? Soluția am găsit-o la Mariana Pascal, fondatoarea KidsAcademy.

KidsAcademy este un centru de instruire pentru copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani, care-i ajută să fie pregătiți pentru lumea digitală și profesiile viitorului. Atunci când a creat conceptul afacerii, Mariana și-a propus să ofere fiecărui copil pregătirea necesară pentru perioada accelerată în care trăim, prin cursuri de limbă engleză, programare și robotică.

Cu un background generos, Mariana a reușit să deschidă în 2018 centrul KidsAcademy. De atunci, acesta se remarcă prin metodele deosebite de predare. Aici, predarea se bazează pe emoțiile copilului, astfel că fiecare are parte de o abordare individuală. Un alt accent foarte important la KidsAcademy este faptul că studierea limbii engleze se face sută la sută în engleză, fără traduceri, iar rezultatele copiilor vorbesc de la sine despre eficiența metodei respective.

Antreprenoriatul a fost și încă este o provocare pentru Mariana, iar ea îi face față cu brio. Sunt multe lecții pe care le-a învățat și multe altele pe care abia urmează să le cunoască, dar știe că asta este cea mai bună cale de dezvoltare!

Biografie: Mariana este absolventa unui program de studii la Cuyahoga Community College Cleveland (Ohio, SUA) și s-a convins, prin propriul exemplu, de faptul că limba engleză și cunoștințele în IT sunt indispensabile pentru o creștere profesională și o cariera de succes. Timp de șase ani, a activat în calitate de English Trainer la ILTC Moldova, acolo unde a putut să împartă și cu alții toată experiența și cunoștințele acumulate.

Fondator: Mariana Pascal

Program: Pre-Accelerator 3