Voiceover.md

Vocea din spatele proiectelor audiovizuale

Lansat în luna noiembrie 2021, voiceover.md este un magazin online de voci care oferă personalitate fiecărui brand. Aici putem găsi vocea distinctă și reprezentativă pentru materialele promoționale audio sau video.

Magazinul online de voci a fost lansat din pasiune, experiență și, cel mai important, multă muncă!

Cea care stă în spatele proiectului este Doina Sîrbu, un adevărat guru în acest domeniu.
Pe lângă experiența pe care o are, ceea ce o recomandă și o reprezintă este profesionalismul, operativitatea, punctualitatea, dar și flexibilitatea.
În această perioadă, de când a fost lansat magazinul de voci, Doina a adoptat următorul principiu: ,,Întreabă-ți clienții”. Nu putem oferi un serviciu de calitate, atât timp cât nu știm exact ce își dorește clientul, care sunt așteptările lui și cum putem noi să facem față unei cereri. De altfel, aceasta este și una dintre primele lecții ale antreprenoriatului. Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt un must-have în perioada în care trăim, mai ales în cazul unei afaceri.

În momentul de față, scopul Doinei este să extindă magazinul online și să ofere clienților o alegere mai mare de voci, potrivite pentru orice solicitare.

Doina este licențiată în „Jurnalism și Științe ale Comunicării”, a absolvit un master în domeniul „Managementul Instituției Media” și a urmat un program de licență și în Londra, acolo unde a devenit licențiată în „Business Administration”. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Doina a analizat necesitatea unui astfel de serviciu pe piață și a decis că e momentul să pășească în lumea antreprenoriatului. Are 13 ani de radio în spate, șase audiobook-uri înregistrate și este vocea a peste 20 de branduri din Republica Moldova.

Fondator: Doina Pantaz

Program: Pre-Accelerator 3