Freelance Fashion Designer

Servicii de fashion design pentru orice necesitate

Încă din copilărie îi plăcea să facă schițe și să coase. A creat ținute pentru ea, pentru mama și pentru prietenele sale. Acum, activează în industria modei și are propria companie care oferă servicii de design vestimentar pentru afaceri din diverse domenii.

Olesea Hamuraru este fashion designer și fondatoarea proiectului Freelance Fashion Design. Chiar dacă designul vestimentar a fost pasiunea ei de mică, nu asta a făcut dintotdeauna. A muncit atât în țară, cât și peste hotare, până a hotărât să se mute definitiv în Dubai și să se ocupe doar de design.
Pașii spre mica afacere au început să prindă contur după ce Olesea și-a prezentat colecția de haine la Arab Fashion Week. După o perioadă în care a muncit pe cont propriu ca designer de modă, a decis că e momentul să ,,împacheteze” aceste servicii într-un proiect cu drepturi depline. Așa a apărut Freelance Fashion Designer.

Olesea a pus bazele unei platforme online unde se regăsește portofoliul cu lucrări, dar și serviciile pe care le oferă în calitate de designer de modă. Acum, zi de zi face ceea ce îi place, iar asta contează cel mai mult!

Olesea și-a urmat studiile în domeniul administrării afacerilor, iar după mai mulți ani de muncă în Europa și Republica Moldova, a decis să se mute în Dubai și să se concentreze pe ceea ce îi place cel mai mult — design! În Dubai, a urmat un alt program de studii, obținând titlul de designer de modă.

Fondator: Olesea Hamuraru

Program: Pre-Accelerator 3

Made on
Tilda