VV-Billing

Platforma online de facturare a serviciilor comunale

De cele mai multe ori, lucrurile care ne pun în dificultate generează cele mai bune idei!
Cine s-ar fi gândit la o soluție care să calculeze și să distribuie cheltuielile pentru toți locatarii unui bloc dacă nu o persoană care are de a face cu cifre, chitanțe și facturi în fiecare zi?
VV-Billing este o platformă online destinată asociațiilor de locatari care are scopul să digitalizeze procesul de facturare și distribuție a serviciilor comunale. După primirea facturilor de la furnizorii de servicii, platforma poate calcula și distribui plățile pentru fiecare locatar în parte. Ideea a apărut din necesitatea de a avea la îndemână o aplicație unde procesarea chitanțelor poate fi efectuată fără mult efort și într-un timp scurt. Zis și făcut
Ina Iavorschi este cea care se află în spatele proiectului și cea care a pornit în aventura antreprenoriatului cu această idee inovativă.

VV-Billing este rodul muncii sale, însă totul abia acum începe. Alături de echipa pe care o are, Ina planifică să construiască un ecosistem al asociațiilor locative bazat pe o interacțiune digitală și să dezvolte compania la nivel internațional.

Ina are experiența mai multor proiect locale și internaționale în calitate de Project Manager, dar a activat și în domeniul bancar. Participarea la mai multe proiecte de antreprenoriat a făcut-o să înțeleagă că este gata să lanseze propriul său proiect.

Fondator: Ina Iavorschi

Program: Pre-Accelerator 3

Made on
Tilda