Davitex Neo

Pentru ca oricine să se poată bucura de confort

Există oameni care se încarcă cu energie pozitivă prin simplu fapt că îi fac pe cei din jurul lor să se simtă bine. Este și cazul Victoriei, cea care pus pe roate o afacere ce are scopul de le oferi confort și siguranță clienților.
Ideea Victoriei de a crea produse unice pentru persoane cu nevoi speciale, dar și copii prematuri s-a transformat în Davitex Neo, o companie prezentă pe piață din 2016. De cinci ani, compania produce îmbrăcăminte funcțională pentru copii, femei și bărbați. Produsele sunt adaptate pentru persoanele cu nevoi speciale, oferindu-le tot confortul și siguranța de care au nevoie. Și pentru că Victoriei îi place să ofere clienților un produs fără cusur, pe lângă funcționalitate, hainele au un aspect estetic deosebit.
Totul este special la produsele oferite de Davitex Neo, de la concept, utilitate, aspect, până la materialul utilizat. Hainele se produc din stofe sută la sută naturale, ceea ce justifică gradul înalt de confort pe care îl oferă.

Când faci un lucru care îți aduce plăcere și satisfacție, nu ai cum să nu obții rezultatele dorite. Victoria este un adevărat exemplu în acest sens, iar compania pe care a creat-o, o dovadă a faptului că lucrurile bune se întâmplă!

Biografie: Victoria este o persoană ambițioasă care a decis să se implice în crearea unor produse unice pentru persoanele cu nevoi speciale și acest lucru i-a reușit! Faptul că prin ceea ce face poate ajuta alți oameni, este cea mai mare satisfacție pe care o primește și cea mai importantă apreciere.

Fondator: Victoria Danila

Program: Pre-Accelerator 3

Made on
Tilda