Prasada

Asistenți personali virtuali în digital marketing

Cafea, computer, Wi-Fi și asistentul tău e gata să lucreze de acasă!
Prasada este o agenție outsource care vine în ajutorul antreprenorilor, oferindu-le asistenți personali virtuali în domeniul administrativ și digital marketing. Este un serviciu care ajută companiile să facă mai multe lucruri în același timp: programări, asistență pentru clienți, digital marketing, postarea anunțurilor, realizarea de sarcini administrative, management al rețelelor de socializare sau orice altă operațiune. În loc să investească resurse financiare și de timp pentru a instrui angajații să facă aceste operațiuni, proprietarii afacerilor pot apela la un asistent virtual care să le facă pe toate.
Cui aparține ideea inovativă? Valentinei Botnaru!
Rodul experienței ei este Prasada — prima platformă de asistenți virtuali pentru antreprenori din Moldova. Momentan, platforma numără 10 asistenți profesioniști care vin în ajutorul antreprenorilor din Moldova.

Scopul Valentinei este să ducă strategia platformei la cel mai înalt nivel și să poată crea o societate de antreprenori productivi și fericiți.

Biografie: În ultimii șapte ani, Valentina a fost responsabilă de strângerea de fonduri pentru diverse proiecte menite să dezvolte societatea, dar a activat și în diverse ONG-uri și reprezentanțe străine.

Fondator: Valentina Botnaru

Program: Pre-Accelerator 3

Made on
Tilda