Buhna

Echipa care scrie pentru și despre tine

,,Dacă produsul tău este perfect, înseamnă că este expirat”
Xenia Țurcan nu a așteptat momentul perfect. Pur și simplu a lăsat lucrurile să se întâmple firesc. După 10 ani de radio și toată experiența acumulată acolo, în 2021, Xenia a lansat o afacere care e strâns legată de toată activitatea ei profesională — scrisul!
BUHNA oferă servicii de copywriting în limba română, rusă și engleză. Echipa scrie texte de prezentare a produselor, explică în termeni cât mai accesibili serviciul/produsul și creează acea conexiune calitativă dintre un brand și potențialii clienți pe rețelele de socializare. Fiecare text scris emană originalitate, personalitate și accentuează caracterul produsului sau al serviciului promovat. De altfel, acestea sunt cele mai importante caracteristici ale unui text care vrea să transmită o emoție. Decizia de a lansa o afacere în acest domeniu nu a fost una dificilă. Xenia a știut că o reprezintă, îi place și a decis că este momentul să ducă activitatea pe care o face la un alt nivel.

Un lucru pe care îl recomandă și care a ajutat-o și pe ea să obțină rezultate este să nu ezităm să punem întrebări de fiecare dată când căutăm răspunsuri. ,,Nu cunoști? Întreabă!, Nu ești sigur(ă)? Întreabă!, Te-ai rătăcit? Întreabă!” Doar astfel vom reuși să facem ceea ce ne-am propus, vom acumula cunoștințe, dar cel mai important — experiență!

Xenia are 10 ani experiență de radio și în tot acest timp munca ei a fost caracterizată inclusiv de scris. De-a lungul anilor, Xenia a scris ,,despre”, a scris ,,cum”, a scris ,,de ce”, iar acum o face într-un alt context și dintr-o altă poziție, cea de fondatoare a companiei BUHNA.

Fondator: Xenia Țurcan

Program: Pre-Accelerator 3

Made on
Tilda