Un program de trei luni pentru a sprijini
și dezvolta întreprinderile turistice locale.
Accelerator de Turism pentru regiunea Cahul
Scopul proiectului este de a identifica principalele probleme cu care se confruntă sectorul turistic din Cahul.

După care de a elabora o strategie de dezvoltare și de a oferi toate instrumentele online necesare pentru a atrage mai mulți turiști.
Sunteți eligibili dacă:
Aveți deja o afacere existentă în domeniul turismului (pensiunile au prioritate)
Aveți conexiune la internet și un laptop sau tabletă
Doriți să vă dezvoltați și sunteți dispuși să lucrați din greu împreună cu experți în turism
Calendarul programului de instruiri online
7 septembrie 2022 – 15 decembrie 2022
+

Vor fi sesiuni online săptămânale cu experți din Moldova și România.

Raionul Cahul dispune de numeroase resurse naturale și antropice, care stau la temelia dezvoltării activităţii turistice și care permite dezvoltarea diferitor tipuri și forme de turism: vitivinicol, cognitiv, cultural, științific, balnear, completate de unități de cazare, alimentare și alte servicii auxiliare.
Resursele turistice naturale ale raionului Cahul se remarcă printr-o diversitate foarte mare de obiective și prezintă o importanță atât națională cât și internațională.
Ce vor obține participanții acceleratorului

✓ Platformă digitală care va cuprinde ofertele turistice ale raionului Cahul. Fiecare participant va avea o pagină separată cu descrierea ofertelor și posibilitatea de a primi rezervări.


✓ Optimizarea rețelei de socializare + elaborarea unui plan de conținut pentru fiecare participant și instrucțiuni detaliate de utilizare a acestuia.


✓ Împreună cu participanții, vor fi analizați potențialii clienți, iar în baza rezultatelor va fi elaborat un set de recomandări pentru atragerea turiștilor.


✓ Va fi elaborat conținut profesionist pentru fiecare destinație care poate fi utilizată pentru promovarea online.


✓ Eveniment de lansare în primăvara 2023, co-organizat de toți participanții proiectului.

Echipa de implementare
Ei sunt cei care îți vor fi alături pe toată durata programului
Traian Chivriga
Partener, XY Partners

Traian a fost implicat în proiecte din diverse domenii: sport, logistică, HoReCa, artă și consultanță. A lucrat în companii și proiecte precum Ignite Chișinău, UnArtOras, IHUB, Tekwill și Vintage. Expertiza sa va fi utilă startupurilor la etapa de dezvoltare a produsului, vânzări, PR și marketing.

Renata Ungureanu
Manager Procese, XY Partners
Renata este preocupată de eficiența proceselor organizaționale, administrarea acestora pentru a atinge productivitate maximă și a creștere standardele. Posedă cunoștințe în finanțe, management de criză și strategii de planificare.
Olesea Buzu
Marketing Manager, XY Partners
Olesea este Marketing Manager la XY Partners. În trecut, ea a fost Director Clienți la ASAP - digital team, agenție internațională de performanță digitală. Olesea are experiență în coordonarea de proiecte comerciale, sociale, management de evenimente și comunicare.
Alexandru Ivanov
Travel Marketing Expert
Alexandru este expert în Marketing turistic. Având experiență de lucru în analitică, marketing și management turistic pe 3 continente timp de 17 ani, știe cu exactitate cum trebuie să fie creat un produs turistic sustenabil.
Jenia Iacunina
Co-fondatorul Teleportravel
Jenia este co-fondoatoarea platformei Teleportravel cu itinerarii gata făcute pentru prieteni și familii care doresc să economisească timp și bani în planificarea călătoriilor, precum și o modalitate pentru autori de a câștiga bani.
Stas Balaur
Fondatorul Teleportravel
Stas Balaur este un antreprenor și un marketer de produse. De la chatbot până la strategii de marketing, el automatizează procesele pentru a elibera oamenii de munca plictisitoare și a le permite să creeze ceva grozav.

Partenerii programului

Acest program este implementat de XY Partners în colaborare cu Teleportravel și cu susținerea financiară a Suediei.
Aplică la Acceleratorul de Turism din Cahul
Completează și transmite formularul de aplicare până la 24 august 2022
Genul
Domeniul, industria (Alegeți unul sau mai multe)
La ce etapa sunteti?
Sunt de acord ca XY Incubator SRL să utilizeze numele, prenumele și adresa mea de email, precum și profilul meu din rețelele sociale pentru a transmite corespondență de tip newsletter, în scopul organizării de campanii promoționale și comunicări comerciale.
Made on
Tilda