Programe

XY E-Commerce Incubator

Image XY E-Commerce Incubator

E-Commerce  Incubator este un program intensiv de incubare pentru echipe și fondatori care doresc să dezvolte un startup în modelul D2C ori DNVB. Programul va susține fondatorii care doresc să creeze o companie online din momentul zero, să fie concentrați 24/7 pe un customer service de invidiat și să sa fie integrați vertical (să producă și să vîndă propriul produs).

Cei interesați sunt invitați să aplice pentru a beneficia de:

- Integrare cu prestatori de servicii e-comm (payment, logistic și marketing);

- Acces la o rețea extinsă de persoane care gestionează companii în sfera de e-commerce;

- Mentorat din partea a peste 30 de specialiști locali și internaționali;

- Expertiză aprofundată în dezvoltarea unei afaceri online;

- Acces la o comunitate de persoane cu aceleași viziuni.

Programul este destinat antreprenorilor care sunt în căutare de investiții financiare și mentorat pentru dezvoltarea afacerii.

Programul este destinat pentru toți antreprenorii din Republica Moldova. Cu toate acestea, o atenție sporită va fi acordată fondatorilor cu reședința în orașele Bălți, Comrat și Cahul.

Aplică aici: https://airtable.com/shrQLYrUesBnLaGWO

 

Parteneri: ICTEC/Tekwill Project finanțat de USAID și Suedia

Disclaimer:

E-Commerce Incubator este realizat cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, cu susținerea financiară a investitorilor locali și cu susținerea inițiativei Startup Moldova. Proiectul ”Tekwill” sprijină livrarea programului de mentorat și consultanță în cadrul Acceleratorului, iar susținerea financiară în numerar este acordată de investitorii locali.
 

23 DECEMBER, 2021

XY Accelerator IV

Image XY Accelerator IV

XY Accelerator este un program intensiv de accelerare pentru startup-uri, care se va desfășura în perioada 10 martie - 10 iunie 2022 și îți va oferi posibilitatea să-ți dezvolți și scalezi afacerea. 

 

Ce vei obține: 

- Investiții în mărime de $10 000 în schimb la 10% din cota-parte a companiei; 

- Acces la o rețea extinsă de persoane care gestionează cele mai de succes companii din Moldova; 

- Mentorat din partea a peste 40 de specialiști locali și internaționali;

 - Expertiză aprofundată în dezvoltarea afacerii; 

- Acces la o comunitate de persoane cu aceleași viziuni.

 

Echipa de mentori interni este compusă din Olga Melniciuc, Alexandru Lebedev și Traian Chivriga, dar și din mentori internaționali cu experiențe în diverse domenii. Programul este destinat antreprenorilor care sunt în căutare de investiții financiare și mentorat pentru dezvoltarea afacerii. În cadrul primelor 3 ediții ale programului, companiile Teleportravel, Woop și KIDDO au obținut investiții financiare, mentorat din partea specialiștilor locali din diverse domenii și acces la sesiuni cu experți internaționali. 

 

Fiecare companie selectată în program va primi investiții financiare în valoare de $10 000 din partea investitorilor privați din cadrul comunității BAM, pentru acoperirea costurilor salariale, marketing și alte operațiuni, mentorat și consultanță pentru dezvoltarea afacerii. 

 

Pentru a participa la cea de-a treia ediție a programului XY Accelerator, este necesar să completezi formularul de înregistrare:

https://airtable.com/shrOE1CPNSzk9a5ak

 

După completarea formularului de înregistrare, vei fi contactat de către partenerii programului, pentru a le oferi mai multe detalii despre compania pe care o dezvolți. Aplicările sunt deschise până la data de 20 februarie 2022.

30 NOVEMBER, 2021

Pe parcursul veți învăța cum:

Efectuați vânzări pentru a crește veniturile

Efectuați vânzări pentru a crește veniturile

Efectuați vânzări pentru a crește veniturile

Efectuați vânzări pentru a crește veniturile

Efectuați vânzări pentru a crește veniturile

Efectuați vânzări pentru a crește veniturile


Condiții și format pentru promovarea programelor

Programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship III este conceput pentru antreprenori din domenii precum tehnologia informației și comunicațiilor, marketing, turism, medicină, contabilitate, design, inginerie sau alte domenii. Participarea la programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship III este absolut gratuită și este posibilă doar pe baza completării formularului de înregistrare.

Aplicațiile la program sunt deschise până pe 10 septembrie 2021. Programul durează 6 săptămâni, din 15 septembrie până în 30 octombrie 2021. Mai multe informații despre program găsiți pe pagina de facebook. Acest program este implementat de XY Partners în colaborare cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Împuternicirea Femeilor) cu sprijin financiar din Suedia.