Misiunea noastră

Cu ce se ocupă XY?
Scopul nostru - succesul tău!
Accelerăm dezvoltarea startup-urilor, oferind suport operațional. Altfel spus, transformăm o idee într-un produs tangibil, demn de piața internațională. Dezvoltăm companii de la zero, prin utilizarea proceselor testate și a unei rețele extinse de afaceri.

Bani
Oferim asistență completă în accesarea fondurilor destinate inițierii sau dezvoltării afacerii tale și-ți facem cunoștință cu potențialii investitori, pentru ca lipsa resurselor financiare să nu fie un impediment în realizarea visului tău.

Mai mult decât bani!
Și pentru că banii nu-s unica resursă indispensabilă creării sau dezvoltării unei afaceri, îți oferim ajutor complex: te introducem într-un mediu esențial, alcătuit din antreprenori, mentori, persoane care te vor susține și-ți vor oferi sfaturi valoroase. Te ajutăm să dezvolți abilități necesare în: finanțe, comunicare, marketing, vânzări etc., să eviți riscuri majore, să te lansezi corect în antreprenoriat și, într-un final, îți aducem produsul în fața consumatorului.
9

Programe desfășurate
1 113

Idei de afaceri
105

Startup-uri accelerate
$92 000

Investiți în startup-uri
Valorile XY
Patru stâlpi ai identității noastre
Pasiune
Antreprenoriatul are ca punct de plecare o pasiune, urmată de multă muncă și dăruire. De altfel, acestea sunt elementele cheie pentru afacerile rezistente, de succes.
Ne dorim ca fondatorii, colegii și mentorii noștri să facă față provocărilor zilnice cu pasiune - doar astfel lumea va deveni un loc mai bun.
Curiozitate
Curiozitatea este una dintre cele mai comune trăsături de personalitate la fondatorii noștri. Această calitate îmbrățișează două elemente indispensabile în construcția companiilor - învățarea continuă și atracția pentru tot ce e nou. Mai mult, fondatorii curioși creează produse incredibile.
Inclusivitate
În timpul programelor noastre vorbim 3 limbi simultan: română, rusă și engleză. Nu facem diferență între fondatori. Credem că oricine poate deveni antreprenor, indiferent de etnie, sex, vârstă sau limba pe care o vorbește.
Grijă
Fondatorii nu plătesc nicio taxă pentru a participa la programele noastre. Credem că mai întâi trebuie să oferi, și dacă lucrurile funcționează bine, toți au de câștigat într-un final.
Atât echipei XY, cât și fiecare mentor, ajută zilnic fondatorii noștri - cu sfaturi, instruire, sprijin și conexiuni.
Echipa XY
Specialiștii în afaceri, finanțe și marketing, care ajută afacerea ta să progreseze.
Traian Chivriga
Partener
Renata Ungureanu
Manager Procese
Olga Melniciuc
Partener
Maria Bivol
Manager Dezvoltare
Olesea Buzu
Marketing Manager
Vadim Ciobanu
Digital Marketing Manager
Alexandru Lebedev
Partener
Anna Goncearenco
Manager Procese
Parteneri
Cei care fac antreprenoriatul mai ușor!
Aplicație de chat ce ușurează comunicarea afacerilor cu clienții, utilizată chiar și de giganții IT. Participanții programelor XY beneficiază de 1 an gratuit, 50% reducere pentru al doilea și 20% - pe viață
Una dintre cele mai populare și avansate platforme no-code de creare a site-urilor și aplicațiilor. Participanții la programele XY beneficiază de $500 credit pentru primele 3 luni
Spațiu de lucru all-in-one pentru documente, calendare și sarcini. De asemenea, Notion oferă $1000 credit echipelor care lucrează cu XY Partners pentru ca acestea să fie mai organizate și mai productive pe toată perioada lor de lansare
Cu Adalo reduci maxim prețul și timpul de lansare a aplicațiilor web sau mobile, fără a scrie măcar o linie de cod. Participanții la programele XY beneficiază de 3 luni gratuite (Pro Plan), echivalentul a $150
Educație
Abonează-te
© 2022 XY Incubator S.R.L.
Made on
Tilda