Blog

HubSpot. Mai mult decât un instrument - o adevărată platformă de învățare!

HubSpot e o platformă ce oferă un instrumentar puternic, util pentru departamentele de marketing, vânzări și suport clienți ale unei companii.
HubSpot CRM este o platformă de marketing, vânzări și servicii care ajută companiile să atragă vizitatori, să convertească clienții potențiali în activi, să încheie vânzările mai rapid și să loializeze clienții. Face acest lucru printr-un UX intuitiv și o bază de cod unificată.
Astfel, HubSpot echipează companiile pentru a gestiona mai bine si eficientiza procesele și operațiunile de marketing, vânzări și asistență clienților.
Mai jos găsiți mai multe detalii despre HubSpot și despre oferta exclusivă pentru startupurile participante în programele XY.
HubSpot este încă o companie cu care am încheiat recent un parteneriat frumos, menit să ajute startupurile să crească și să se extindă mai rapid pe piață.

Ce beneficii oferă HubSpot pentru startupuri?

În primul rând vorbim despre HubSpot for Startups, o direcție dedicată exclusiv celor care dezvoltă un startup și a echipelor acestora.
Odată ce startup-ul tău este gata, activează reducerea și folosește întreaga putere HubSpot pentru a-ți propulsa startupul la următorul nivel.
  • Resurse educaționale și formare personalizată Master-class-uri, șabloane, kit-uri și ghiduri pentru a te ajuta să economisești timp și să eviți greșelile costisitoare în creșterea startup-ului. În plus, acces la asistență de clasă mondială din partea experților HubSpot.
  • Platformă integrată pentru startup-uri Obține acces la peste 500 de integrări software, multe la prețuri startup-friendly, precum și la oportunitatea de a construi o integrare pe platforma HubSpot.
Vezi mai jos ce presupune fiecare din cele compartimente HubSpot for Startups ⤵

În cadrul parteneriatului XY și HubSpot beneficiezi de 90% reducere pentru primul an de utilizare, 50% pentru anul doi și 25% reducere pe viață.
Nu ezita să descoperi și să folosești posibilitățile și instrumentele oferite de HubSpot, completând acest formular, iar noi vom lua legătura cu tine în maxim 2 zile ca să-ți explicăm toată procedura.