Blog

TOP 5 podcasturi pentru antreprenori. Găsește inspirație și sfaturi practice

Podcasturile au devenit o sursă de inspirație și cunoaștere pentru antreprenori și persoanele interesate de afaceri. Ascultarea lor nu este doar o metodă de relaxare, dar și o oportunitate de a învăța, de a descoperi idei noi și sfaturi practice.
În acest articol te invităm să descoperi 5 podcasturi care te vor motiva și inspira, 3 dintre ele sunt locale.

Mai departe cu Artur Gurău

Mai departe este un Podcast despre idei din inovație, tehnologie, cultură digital, antreprenoriat și educație creativă. Printre invitații podcastului se numără atât oameni de afaceri cât și specialiști din diverse domenii, inclusiv IT, media, dezvoltare personală, etc.

PlayGround cu Dumitru Ciorici

PlayGround este o emisiune-vlog, produsă și moderată de Dumitru Ciorici. Aici se vorbește tehnologii și antreprenoriat. O sursă de inspirație pentru toți care vor să reușească în viață.

Mama Răniților, Daniela Montecore

Daniela este product manager, cu experiență în dezvoltare de startup-uri, product development, product marketing și este pasionată de UX și testare. Podcastul „Mama Răniților” este o platformă de discuții, în care Daniela lansează diferite teme de discuții și desigur uneori are și invitați din diverse domenii, inclusiv antreprenori.

Nota Doi, Anti Podcast

Nota Doi, moderat de Vadim Cușnir, este un podcast de dezvoltare personală și profesională, gândire critică, afaceri, psihologie și bani. Aici găsiți opinii specifice și idei netradiționale. În cadrul ultimul podcast postat, Vadim Cușnir a discutat cu Grigore Lipcanu, antreprenor și dezvoltator de școli online despre legătura dintre nivelul de gândire și venitul lunar.

Alexandr Sokolovskii

Dacă urmărești mai mult conținut în limba rusă, îți recomandăm podcastul lui Alexandr Sokolovskii. Ascultați istorii de succes și discuții despre business care inspiră și motivează.

Masters of Scale

Nu uităm nici de podcasturile în limba engleză. Masters of Scale este potrivit pentru fondatorii o afacere care va crește rapid. Printre invitații podcastului se numără lideri ale celor mai valoroase companii din lume. De la Mark Zuckerberg și Sheryl Sandberg de la Facebook până la Peter Thiel de la PayPal și faimoasa Palantir. Te asigurăm că vei găsi lucruri interesante și utile, de la sfaturi până la bune practici pentru creșterea companiei.
Te încurajăm să asculți atât podcasturile cu invitați locali și internaționali. Fii mereu informat și inspirat pentru a duce afacerea la alt nivel. Nu uita, curiozitatea este importantă în lumea startup-urilor, iar podcasturile sunt o metodă binevenită pentru noi idei și perspective.