Blog

Ghid Pas cu Pas: Cum să aplici corect la programele XY. Ce greșeli să eviți în completarea formularului de aplicare

O idee inovativă precum și o descriere detaliată a afacerii îți asigură succesul atunci când aplici la un program XY. Fii clar și oferă cât mai multe detalii despre ideea/afacerea ta pentru a fi invitat la etapa de interviuri.
Iată o instrucțiune pas cu pas despre cum să completezi formularul de aplicare la programele XY.
Începe prin a accesa site-ul nostru, xy.md. În colțul din dreapta sus vei găsi butonul evidențiat „APLICĂ”. Fă clic pe el pentru a deschide formularul și începe procesul de aplicare.
Este mai simplu să completezi formularul de aplicare pe un laptop sau PC, în special pentru secțiunile care necesită inserare de linkuri.
După ce ai accesat formularul de aplicare, completezi câmpurile libere, răspunzând la întrebări. Pentru ca procesul să decurgă și mai rapid, sunt indicate și câteva sugestii.

IMPORTANT!
Evită formulările scurte sau „…”, acest tip de descrieri nu vor fi luate în considerare. În asemenea cazuri participanții primesc emailuri de refuz.




Noi abia așteptăm să te cunoaștem pe tine și ideea/afacerea ta. Odată ce vom afla mai multe, vom înțelege mai bine cum te putem ajuta, indiferent dacă participi sau nu la programele noastre. Pe lângă faptul că desfășurăm programe de accelerare, avem multe alte activități în care te poți implica pentru a crește startup-ul.
Îți urăm mult succes!