Blog

Invităm start-up-urile din Republica Moldova să participe la XY Accelerator VI

Dacă a existat vreodată un moment mai oportun pentru a dezvolta un start-up tehnologic, atunci este chiar ACUM. XY Partners anunță despre lansarea a unei noi ediții a programului XY Accelerator, cel mai intensiv și complex program de accelerare pentru start-up-urile tehnologice din Republica Moldova. XY Accelerator VI este un program dedicat start-up-urilor tech care excelează potențialul tehnologic al ideii tale de afacere.

Scopul XY Accelerator VI este de a testa și valida ideea ta de afacere. În cadrul programului vei învăța cum să faci o analiză amplă a pieței concurenților, clienților și vei crea un plan de acțiuni în baza căruia vei acționa împreună cu viitoarea ta echipă. De asemenea, vei afla cum să atragi investiții și să creezi un pitch calitativ și convingător pe care să-l prezinți în fața comunității de investitori. Nu în ultimul rând, XY Accelerator VI are scopul de a externaliza startup-ul tău pe alte piețe.

Timp de trei luni vei fi ghidat de cei 6 mentori de bază și vei beneficia de consultanța a peste 30 de experți locali și internaționali. Pe lângă faptul că vei participa la peste 6 workshopuri tematice și 6 bootcampuri, fiecare start-up va fi abordat individual pentru a asigura creșterea vizibilă a tuturor afacerilor.

Nu-i așa că sună promițător? Pentru a te intriga și mai mult îți prezentăm subiectele la care vom munci împreună timp de 3 luni:

  • Analiza pieței și a competiției;
  • Interviuri cu clienții;
  • Model de afaceri și setarea prețurilor;
  • Pitch training & pitch deck;
  • Segmentarea pieței și oferta de valoare;
  • Dezvoltarea și lansarea produsului minim viabil;
  • Strategia de produs și modelarea financiară;

Și asta nu e tot, după încheierea programului vei continua să faci parte din comunitatea XY și vei putea apela la mentorii noștri oricând vei avea nevoie.

Vom selecta 10 startup-uri cărora le vom oferi toate instrumentele necesare pentru a crește afacerea. Startup-ul tău poate fi unul dintre ele.

Înregistrează-te ACUM și ai șansa să devii următoarea poveste de succes tech din țară: https://www.xy.md/ro/programs/accelerator-6

Grăbește-te, termenul limită de aplicare este data de 13 martie 2023.

Investiția ta reprezintă doar 300 de euro - drop out fee, bani pe care ți-i returnăm după încheierea programului și participarea la Demo Day.

Timp de 3 ani am organizat 14 programe cu peste 1000 de aplicări și peste 250 de participanți. Avem o comunitate largă de startup-uri, mentori și investitori cu care îți vom face cunoștință pentru schimb de experiență precum și propria academie online despre antreprenoriat.

Programul este organizat de XY Partners, accelerator de startup-uri din Republica Moldova, finanțat de USAID și Suedia în cadrul proiectului Future Technologies Activity.