Blog

De ce fiecare startup are nevoie de Bubble

Ce poți face cu Bubble

Bubble este una din cele mai puternice platforme no-code pentru crearea produselor digitale. Cu ajutorul ei poți crea un marketplace sau CRM, un dashboard sau o aplicație SaaS.
Bubble îți permite să creezi aplicații interactive cu mai mulți utilizatori, pentru browsere web desktop și mobile, inclusiv toate funcțiile de care ai nevoie pentru a crea un site precum Facebook sau Airbnb. La moment peste 1.6 milioane de creatori folosesc Bubble.
Aplicațiile web tradiționale necesită gestionarea codului și configurarea unui server. Bubble se ocupă de implementare și găzduire pentru tine. Nu există limite stricte privind numărul de utilizatori, volumul de trafic sau stocarea datelor.

Cum poți beneficia de reducere

Recent XY Partners a devenit partener cu Bubble, care va oferi fiecărui participant la programele noastre o reducere de $500 pentru primele 3 luni. Astfel, poți cumpăra 3 luni de abonament la tariful Professional care îți permite să construiești aplicații white label, 20 GB spațiu de stocare și suficientă capacitate de procesare pentru a crea ceva grozav.
Pentru a obține reducerea este nevoie să completezi acest formular și noi vom lua legătura cu tine în maxim 2 zile.