Blog

Fă cunoștință! 7 branduri autohtone își vor crește vânzările și vizibilitatea prin intermediul XY E-commerce Incubator III: Marketing Booster

În curând dăm start programului XY E-commerce Incubator III: Marketing Booster. În cea de-a 3-a ediție vom ajuta 7 branduri autohtone să-și crească vânzările și vizibilitatea.

Cunoaște afacerile care vor trece la următorul nivel alături de noi, echipa de mentori și echipa de producție. Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a vedea cum evoluează în fiecare zi.

NicoleStorm, companie prezentă de 6 ani pe piață, produce vestimentație pentru femei, preponderent costume, rochii de seară și de mireasă. Stilul este unul clasic, elegant, cu elemente senzuale, inspirat din tematica Old Hollywood Red Carpet.

Terra Bianca bucură consumatorii cu alternative de lactate pe bază de plante. La moment, produsul lor 100% validat este iaurtul de migdale natural şi cu adaos de fructe.

True Dessert produce dulciuri sănătoase, fără zahăr și gluten, varianta perfectă pentru un răsfăț dulce. Deserturile oferă 100% beneficii pentru organism.

Ambera este specializată pe producerea și livrarea uleiurilor naturale presate la rece. Compania pune accent pe sănătate, oferind uleiuri eficiente în prevenirea și ameliorarea diverselor afecțiuni, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare etc.

Rifero produce bomboane din ingrediente naturale și ciocolată belgiană autentică. Filosofia Rifero se concentrează pe utilizarea materiilor prime de înaltă calitate, fără conservanți, și inovarea continuă a produselor, destinate pieței locale și internaționale.

Granoleya produce granola sănătoasă. Utilizează ingrediente naturale, fără conservanți sau zahăr adăugat, punând accent pe un stil de viață echilibrat. Produsele sunt variate, incluzând granola clasică, ciocolată, cocos și sărată. Toate sunt preparate cu grijă, pentru a păstra calitatea și gustul autentic.

Dammex este primul și unicul producător național de costume de baie. Orice femeie își va găsi costumul perfect, care să-i pună în evidență corpul. Brandul a fost fondat în 2006 și se remarcă prin diversitate de modele și calitate.

Îți dorești și tu să crești brandul, dar ai ratat această oportunitate? Descoperă celelalte programe de care poți beneficia la XY Partners. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine și aplică.