Blog
Notion & XY Partners partnership

Notion - oferta exclusivă pentru participanții programelor XY

Probabil când citești acest articol mai ai încă zece file deschise în browser: Google Docs, Calendar, Sheets, etc. Notion își propune să fugă de la instrumentele cu care ne-am obișnuit și să caute inspirație acolo de unde li se trag originile. Mai întâi de toate le-a adăugat pe toate într-un singur spațiu de lucru. Vrei o listă de sarcini? Un calendar pentru proiect? Un loc unde să păstrezi fișierele? Toate sunt în Notion și pot fi personalizate la fel de simplu cum ai construi ceva din LEGO!

De ce Notion este bun pentru startup-ul tău?

Dacă ai mai lucrat cu o echipă la același proiect, probabil știi cât de greu este să obții ultima versiune de design, text, document, etc. Transmiteți mereu fișiere Word și Excel prin Slack, le descarci, le modifici la laptop și nu mai știi care din ele mai este actual acum.
Notion este spațiul perfect pentru a lucra în comun la documente, prezentări, tabele și alte tipuri de informații. În el îți poți modela singur un loc unde să gestionezi proiectele și sarcinile și comparativ cu un CRM clasic. Aici ai tot de ce e nevoie, iar ce este în plus se șterge printr-o apăsare pe Delete.
Nu vrei să creezi de la zero un loc pentu proiectul tău? Ok, ai o galerie de șabloane cu tot felul de exemple gata făcute!
Notion vă poate ajuta să rămâneți aliniați în jurul misiunii voastre într-un mod creativ. Nu în zadar mai mult de jumătate din startup-urile YCombinator folosesc Notion.

Cine și cum poate beneficia de reducere

Beneficiul de a primi $1000 credit pentru tariful Team sau Enterprise este oferit în exclusivitate startup-urilor care au fost selectate în programele noastre.
Pentru a obține reducerea este nevoie să completez acest formular, doar până la 30 mai 2022.
Și încă ceva, curând vom reveni cu un video explicativ cu toți primii pași de la logare până la explicarea posibilităților de bază oferite de Notion. Așa că stai pe fir!