Blog

Accelerează-ți startup-ul cu XY Accelerator VI! 5 motive să aplici la program

Ai o idee de start-up sau un produs minim viabil, dar nu știi cum să le dezvolți? Ești în căutare de mentorat și sprijin pentru a crește un start-up existent? Dacă răspunsul este „DA”, noi avem vești bune. Am lansat o nouă ediție a XY Accelerator.
XY Accelerator VI este un program de accelerare conceput pentru a ajuta startup-urile la etapa de idee sau produs minim viabil să reușească. De asemenea, este potrivit și pentru start-up-urile care vor să crească și nu dispun de resursele necesare. Aplicările la program sunt deschise până pe 29 martie 2023. Grăbește-te să aplici dacă ai o idee de startup tehnologic și noi te ajutăm să o dezvolți. În continuare îți prezentăm câteva motive pentru a aplica la programul XY ACCELERATOR VI.

5 motive să aplici la XY Accelerator VI

Nu renunți la activitățile de bază, vom lucra în weekend

La XY ne gândim la nevoile fiecărui start-up și înțelegem că nu toți sunt gata să renunțe la job sau alte activități pentru a se dedica total, astfel, în ediția a VI-a a XY Accelerator vom lucra în weekend. Toate bootcampurile vor fi organizate exclusiv în zilele de sâmbătă și duminică astfel încât toți participanții să fie implicați și să obțină cunoștințe suficiente pentru a dezvolta startup-ul.

Mentori cu experiență în lucrul cu startup-urile

Pentru XY Accelerator VI am selectat cu grijă mentorii. Toți au experiență în lucrul cu startup-urile. Printre ei se numără atât investitori, fondatori cât și mentori care au lucrat în companii cunoscute atât la nivel local cât și internațional. Pe 31 martie te invităm la FinTech Hub să-i cunoști personal. Află detalii despre eveniment.

Acceptăm start-upuri la etapa de idee, produs minim viabil și start-upuri existente care vor să crească

În cadrul XY Accelerator VI acceptăm atât antreprenori care au doar o idee de start-up tehnologic precum și startupurile care dezvoltă deja un produs minim viabil sau vor să crească. Noi îți oferim resurse necesare pentru a testa, măsura și valida start-up-ul.

Te conectăm cu o comunitate de antreprenori și startupuri cu aceleași viziuni

În lumea startup-urilor conexiunile sunt foarte importante. Și după cum știi deja contează foarte multe oamenii care te înconjoară. În cadrul XY Accelerator VI te vom conecta cu antreprenori și fondatori de startupuri care au aspirații mari. Ei te vor inspira și se vor împărtăși cu experiența lor și cunoștințele pe care le au.

Creezi un pitch deck convingător pentru investitori și te ajutăm să obții finanțare

Un pitch deck este un instrument esențial pentru startup-urile în căutare de finanțare și investitori. XY Accelerator VI vă ajută să creați un pitch deck corect, eficient și convingător care să-ți prezinte afacerea, potențialul de piață și perspectivele de creștere potențialilor investitori. Nu în ultimul rând te conectăm cu investitori în cadrul Demo Day, Deal Dinner with Angel Investors și Moldova Startups Day care se organizează la București.
XY Accelerator VI va avea loc în perioada 8 aprilie - 8 iulie și are scopul de a ajuta antreprenorii la etapa de idee, produs minim viabil și de a-i ajuta să lanseze afaceri viabile în doar 3 luni. Nu rata șansa de a învăța de la experți, de a crea conexiuni și de a lansa un start-up de care să fii mândru/mândră. Aplică la XY Accelerator VI până pe 29 martie și dezvoltă afacerea ta.
Programul este organizat de XY Partners, accelerator de startup-uri din Republica Moldova, cu suportul proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.