Blog

DE CE să alegi Shopify pentru magazinul tău online în 2024? Beneficii și Avantaje

Într-o lume în continuă schimbare și inovație, antreprenorii și afacerile se confruntă cu provocări și oportunități. Deja toată lumea știe că shoppingul online câștigă teren în fața cumpărăturilor fizice în magazin. Și atunci, necesitatea unui magazin online este esențială. Și nu un simplu magazin! Dar unul ușor de utilizat, care se încarcă rapid și sigur, cu plată integrată și de dorit să fie disponibil în toată lumea. Lista ar putea continua. Poți alege să creezi un site de la zero, ceea ce presupune investiții mai mari și implicare permanentă. În acest caz, platformele de comerț electronic sunt scăparea antreprenorilor. Cea mai populară platformă de e-commerce în lume este Shopify. Afacerile o aleg din mai multe motive, primul fiind simplitatea în utilizare, urmat de expunerea internațională și facilitățile oferite. În continuare vei afla de ce peste 1.7 milioane de comercianți din întreaga lume aleg anume Shopify.

Beneficii și Avantaje Shopify

- Ușurință în Utilizare: Potrivit statisticilor, în 2023, 1.7 milioane de comercianți din întreaga lume au ales Shopify, iar numărul continuă să crească. Cu o interfață intuitivă și ușor de navigat, Shopify oferă o experiență de utilizare plăcută, fără dificultăți. Permite antreprenorilor să se concentreze pe creșterea afacerii și nu pe aspectele tehnice. Trebuie să recunoaștem, timpul e cea mai valoroasă resursă a unui antreprenor. Iar creșterea business-ului, prioritatea numărul 1.

- Flexibilitate și Scalabilitate: Indiferent dacă ești la început în comerțul electronic sau ai deja un magazin online, Shopify se adaptează la nevoile fiecărui antreprenor. În plus, capacitatea de scalabilitate a platformei asigură creșterea afacerii pe măsură ce crește și cererea. Shopify oferă și expunere internațională, și atunci șansele de a crește vânzările sunt și mai mari.

- Securitate și Fiabilitate: Cu tot mai multe preocupări privind securitatea datelor în mediul online, Shopify se remarcă prin angajamentul său față de securitate și confidențialitate. Platforma oferă protecție avansată împotriva fraudei și a pierderilor de date, oferind clienților încrederea necesară pentru a efectua achiziții online în siguranță.

- Suport Tehnic de Încredere: Pentru antreprenorii care se confruntă cu probleme tehnice sau doresc să exploreze caracteristicile avansate ale platformei, Shopify oferă suport tehnic dedicat. Echipa de asistență este disponibilă 24/7 pentru a răspunde la orice întrebare și a oferi soluții personalizate.

Încă ceva despre Shopify

Conform statisticilor, Shopify are 700 de milioane de consumatori în 2024. Datorită ușurinței de utilizare, catalogului vast de aplicații și opțiunilor integrate de plată, peste 4.4 miliarde de magazine online și un număr mediu de 2.1 milioane de utilizatori activi zilnic vor utiliza Shopify în 2024.

Un magazin mediu Shopify face în jur de 5,583 de dolari pe lună, ceea ce se înseamnă până la 67,000 de dolari anual.

În Republica Moldova există 203 de magazine Shopify active, comparativ cu 95 în 2023. Tot mai multe branduri aleg anume această platformă, printre ei se numără alumni XY: Les Perles, Guga Gaga, Cristalin și alții.

Cum te ajută XY Partners să creezi un magazin Shopify

La XY Partners, înțelegem cât de provocatoare este crearea și gestionarea unui magazin online. De aceea, prin intermediul programului XY E-commerce Incubator, ne-am angajat să sprijinim antreprenorii și afacerile să-și atingă obiectivele de vânzări și să se extindă internațional. Cu servicii specializate în campanii de promovare și crearea de magazine Shopify, vă ajutăm să aveți o prezență online autentică și profitabilă. Te ajutăm să generezi noi clienți și să-i fidelizezi! În același timp transmitem valorile și identitatea în mod clar.

Alegerea Shopify pentru magazinul online în 2024 este mai mult decât o simplă decizie - este o investiție în succesul și creșterea afacerii. Cu numeroase beneficii și avantaje, Shopify se remarcă ca fiind lider în comerțul electronic. Așadar, reflectați asupra deciziei de a alege Shopify pentru a-ți vinde produsele în mediul online. Vrei să fii pe lista de așteptare a următoarei ediții XY E-commerce Incubator III: Marketing Booster? Completează formularul de aplicare disponibil pe site-ul nostru.