Blog

XY are un nou partener - JetBrains. Ce posibilități oferă compania pentru startupuri

XY Partners a stabilit un nou parteneriat, ceea ce înseamnă mai multe oportunități pentru startup-urile din comunitatea noastră! JetBrains este o companie de dezvoltare de software care oferă soluții pentru dezvoltatorii de software și echipe.

JetBrains - soluția all-in-one de la dezvoltare software, management de proiect până la instrumente de comunicare.

JetBrains ajută dezvoltatorii de software prin automatizarea sarcinilor de rutină. Astfel, ei au posibilitatea să crească, să descopere și să creeze, rămânând concentrați pe proiectarea codului și pe imaginea de ansamblu.

Compania oferă medii de dezvoltare integrate (IDE) pentru limbajele de programare Java, Groovy, Kotlin, Ruby, Python, PHP, C, Objective-C, C++, C#, F#, Go, JavaScript și limbajul specific domeniului SQL.

Utilizatorii pot efectua inspectarea online a codului, edita fișierele direct, gestiona și proteja codul sursă.

Mai mult decât atât, JetBrains este o soluție all-in-one pentru echipe pentru a comunica și colabora, oferind posibilități de comunicare prin chat sau canal, gestionarea echipelor și proiectelor, precum și automatizare fluxurilor de lucru.

JetBrains Space permite echipei să împărtășească știri, cunoștințe și experiență prin documente, editare colaborativă și să promoveze comunicarea deschisă. De asemenea, instrumentul oferă utilizatorilor posibilitatea de a planifica, gestiona și executa munca la proiect ca o echipă.

Pentru comunitatea XY Partners, JetBrains oferă acces gratuit la toate produsele pe care le oferă timp de șase luni. De asemenea, se oferă acces gratuit la planul Space Team. Asta nu e tot! După expirarea celor șase luni de acces gratuit, startup-urile vor beneficia de o reducere de 50% la abonamentele comerciale.

Pentru mai multe detalii, completează formularul.