Blog

Typeform - crează formulare, sondaje și chestionare la care oamenii vor răspunde cu plăcere

Typeform face colectarea și partajarea informațiilor mai confortabilă și mai conversațională. Este o platformă web pe care o poți folosi pentru a crea orice, de la sondaje la aplicații, fără a fi nevoie să scrii vreo singură linie de cod. Instrumentele concepute de Typeform, ajută companiile să-și dezvolte afacerea printr-o interacțiune plăcută și eficientă cu publicul lor. Apple Inc., Airbnb, Uber și Nike, Inc. se numără printre companiile care au ales Typeform.
Mai exact, Typeform este o companie spaniolă de software online, specializată în crearea de formulare și sondaje online. Software-ul său principal creează formulare dinamice bazate pe nevoile utilizatorului. Compania produce lunar milioane de formulare. Astfel, cu Typeform, poți crea formulare, sondaje și chestionare la care oamenii să răspundă cu plăcere.
Formularele Typeform sunt făcute pentru oameni, astfel imită o conversație adevărată. Acestea prezintă întrebări care alunecă în jos una după alta, arătând o singură întrebare pe slide, pentru a menține utilizatorii implicați, și mai pot include imagini, GIF-uri sau videoclipuri. În așa mod, poți obține răspunsuri mai sincere și rate de finalizare a formularului mai mari.
Totodată, acestea sunt concepute ca să impresioneze. Bibliotecile de fotografii și video încorporate dau culoare întrebărilor. Aspectele și tematicile personalizate oferă plus valoare brand-ului tău. O interfață elegantă le îmbină pe toate acestea la un loc.
De asemenea, formularele Typeform sunt construite cu o anumită logică, respectiv îți sugerează întrebările corecte și te ajută să le omiți pe cele care sunt de prisos. Astfel, sondajele nu mai par interogatorii, dar mai mult ca niște conversații.
Formularul poate fi încorporat într-un site web, poate fi deschis într-o fereastră pop-up sau poate fi accesat printr-o adresă URL unică.
Oamenii fac ca magia să se întâmple cu Typeform
Cu Typeform poți să atragi clienți noi. „Beardbrand”, de exemplu, a primit 150 de mii de potențiali clienți folosind un test încorporat în pagina lor de pornire. Totodată, poți să-ți găsești audiența, așa cum face „Codeworks” - filtrează înregistrările și găsește cei mai buni studenți cu un formular simplu. De asemenea, poți conecta comunitățile. „Mask Match” a livrat peste 350 de mii de măști de la oameni obișnuiți către lucrătorii din domeniul sănătății, folosind Typeform.
Typeform, brand-ul care adună sub umbrela sa specialiști din întreaga lume
Typeform a fost fondată în 2012 de Robert Muñoz și David Okuniev, iar în februarie 2014 a fost lansat oficial. În doar câteva luni, software-ul a reușit să adune 100 mii de utilizatori.
Typeform este un grup divers și incluziv de profesioniști din întreaga lume, peste 35 de naționalități, cu misiunea de a inspira brand-urile să aibă conversații semnificative, la scară largă. Typeform adună sub umbrela sa specialiști din peste 35 de naționalități. „Cu atât de multe perspective diferite avem, cu atât mai multe putem învăța unii de la alții, îmbunătățindu-ne în fiecare zi”, spun ei.
Creatorul de formulare folosește un model de afaceri freemium, astfel poți folosi Typeform gratuit, însă dacă vrei să obții funcții suplimentare sau avansate, poți opta pentru un plan tarifar.
Participanții la programele XY Partners pot beneficia de un cupon de 50% reducere, valabil pentru 6 luni, pentru unul dintre planurile tarifare oferite de Typeform. Pentru detalii, completează formularul.