Blog

Grădinița Ta - startup-ul din Moldova care oferă produse didactice și manageriale pentru profesioniștii din educația timpurie

Grădinița Ta reprezintă un catalog virtual cu produse didactice și manageriale pentru profesioniștii din educația timpurie din Republica Moldova și România. Proiectul a prins viață datorită participării în cadrul XY Accelerator V. Echipa a lucrat împreună cu mentorii și a obținut rezultate vizibile încă pe durata programului.
„Când am văzut anunțul despre XY Accelerator V am înțeles că este tocmai ceea de ce am nevoie. Nu aveam decât câteva ore la dispoziție pentru a aplica. Provocarea era mare și ținta la fel de mare!”, spune echipa startup-ului.
În cadrul XY Accelerator V, Grădinița Ta a reușit să treacă de la etapa de idee la produs, a identificat piața și concurența și a înregistrat primele vânzări. Pentru a crea produse calitative în corespundere cu necesitățile educatorilor și managerilor preșcolari și cu cerințele curriculare, Grădinița Ta colaborează cu specialiști din domeniul educației timpurii.
„De la idee la produs nu a fost ușor. Ne-am propus ca echipă să fim cei mai buni, să facem produsul calitativ și accesibil, încât clientul să vrea să revină cât mai curând.”
Mentorii și experții din cadrul XY Accelerator V au oferit ajutor personalizat echipei Grădinița Ta pentru a atinge obiectivele stabilite.
„Trei luni de instruiri au trecut pe neobservate grație mentorilor, formatorilor și experților care ne-au ghidat în cursul parcurgerii identității noastre: cine suntem, ce facem, pentru cine facem produsele noastre”.
Datorită pasiunii și curiozității pe care a manifestat-o, precum și datorită perseverenței de care dă dovadă echipa, startup-ul crește în fiecare zi.

Pe 8 aprilie a fost lansată o nouă ediție a programului de accelerare pentru startup-urilor tehnologice. În cadrul XY Accelerator VI alte 10 echipe vor fi susținute pentru a lansa și crește afaceri de succes.

Dacă îți dorești și tu să lansezi sau să dezvolți un startup, alătură-te comunității noastre. Suntem alături de tine în drumul tău spre succes. Completează formularul și participă la programele noastre: AICI.