Blog

3 idei de Start-upuri care te scot din anonimat

Salut!

Traian, aici, de la XY. Vin cu 3 idei de startup-uri pe care am dori să le vedem în lista noastră de aplicări.

Dacă dorești să lucrezi la una dintre aceste idei de startup (pe care le-am expus mai jos), te încurajăm să aplici la programul XY Accelerator, dedicat startup-urilor tehnologice. Ai aici linkul. Aceasta nu garantează acceptarea, dar oricum, ridică șansele să fii acceptat. Adițional, consider aceste subiecte curioase, iar dacă îți trezește interesul vreo idee, îți sugerăm să experimentezi, să înveți și poate, într-o bună zi, vei dori să lansezi propria ta afacere.

1.Vinde date despre Trafic Pietonal spațiilor comerciale

Știm prea bine că oamenilor nu le place să piardă timp pentru a căuta magazine, ei vor ca ele să fie exact sub nasul lor. În același timp, orice proprietar când se gândește să deschidă o nouă farmacie ori un magazin de covrigi, știe că locația contează… și încă foarte mult. Și nu doar localizarea în oraș, dar și accesul la traficul pietonal. Probabilitatea ca un client să se oprească drept în fața localului vostru e mai mare atunci când acesta se află chiar în fața lui, decât atunci când este pe partea cealaltă a străzii. Noi credem că cel care va avea acces la aceste date și le va calcula mereu, va avea un business veritabil.

2.Profitabilitatea fiecărui item din meniul restaurantelor

Cum ar fi dacă restaurantele ar schimba meniul în fiecare săptămână, dar nu o dată în Paști? Pentru ca aceasta să se întâmple, este nevoie ca proprietarul restaurantului să știe ce produse sunt profitabile din meniu și care nu. Noi credem că este necesar un soft foarte simplu, pe care proprietarii de restaurante l-ar cumpăra într-o clipită. Acest soft ar lista fiecare produs ce a fost comandat, cantitatea vândută pe zi, săptămâna, luna și marginea de profit. Proprietarul va elimina produsele care nu performează și le va înlocui cu ceva nou. Și toți au de câștigat.

3.Role Play stories

Un subiect picant, scuzați. Orice relație de cuplu se bazează pe lucrul constant al partenerilor, pentru a menține flacăra pasiunii. Un studiu recent a arătat că femeile se excită mai degrabă citind istorii decât privind poze sau video-uri. Role playingul în actul sexual este unul foarte important. Problema este că majoritatea oamenilor nu au imaginația lui E.L Jame, cel care a scris Fifty Shades of Grey, pentru a crea istorii senzuale. Ce ar fi dacă ar exista un app care ar putea ajuta cuplurile să genereze istorii picante, care vor fi urmate în dormitor?
Ți-a făcut din ochi o idee de startup din cele trei expuse mai sus? Sau poate deja ai o idee de afaceri care se tot coace la tine în minte? Perfect, acesta e momentul pentru a o implementa. Cum? Programele noastre, de la XY, îți vin în ajutor. Vezi aici programele de care dispunem la moment. Iar dacă ai alte întrebări din lumea antreprenoriatului, la care crezi că am putea să îți răspundem, nu ezita să ne scrii. Aplică cu idea ta de startup și primește ajutor din partea noastră în dezvoltarea ei.