Blog

Cu Foundersuite strângerea de capital și relațiile cu investitorii pot fi mai puțin „dureroase”

Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de strângere de capital? Foundersuite aduce structură, rapiditate și eficiență în procesul strângerii de fonduri, dar și în relațiile cu investitorii. În ultimii 7 ani, utilizatorii software-ului au reușit să strângă peste 2 miliarde de dolari în total.
Foundersuite este o platformă pentru managementul strângerilor de fonduri care înglobează o colecție nouă de instrumente software și șabloane menite să ajute directorii executivi ai startup-urilor să-și gestioneze activitatea într-un mod mai eficient și mai efectiv.
Așa după cum o spun chiar fondatorii Foundersuite, scopul platformei este de a crea instrumente extraordinare, care să-i ajute pe fondatorii de startup-uri să construiască companii extraordinare, prin eficientizarea sarcinilor dureroase, cum este strângerea de capital și relațiile cu investitorii, astfel încât fondatorii să se poată concentra pe achiziția de produse și clienți.
Platforma a Foundersuite include o bază de date cu circa 208 mii de fonduri globale de capital de risc, îngeri, birouri de familie, capital de risc corporativ și investitori alternativi și un instrument de căutare a investitorilor; CRM pentru investitori lideri în industrie pentru a gestiona canalul de investitori și un nou instrument de actualizare a investitorilor, dar și o cameră virtuală de date pentru a partaja în mod confidențial documentele cu investitorii.
Foundersuite mai include, de asemenea, FoundersMarket, o colecție „curată” de oferte pentru alte produse și Startup Docs - peste 70 de șabloane pentru activități obișnuite, cum ar fi angajarea, planificarea, construirea unui tabel de plafonare, prezentare sau model financiar, recrutarea consilierilor, construirea unui plan de angajare și încă multe altele.
Cu aplicațiile web oferite de Foundersuite poți obține feedback imediat despre o idee (Idea Validation), să gestionezi strângerea de fonduri (Investor CRM), să urmărești reperele și lista actualizată a investitorilor (Progress Tracker). Totodată, cu noile aplicații lansate de platformă, poți să-ți rulezi propriul PR (Media Stalker) și să-ți urmărești concurenții (Competitive Matrix).
Alătură-te gratuit celor peste 10 mii de antreprenori, investitori și clienți Foundersuite, aici: www.foundersuite.com! Iar pentru cei care vor să se bucure din plin de oportunitățile oferite de platformă, Foundersuite pune la dispoziție trei planuri tarifare.
Dacă ești participant al programelor XY Partners poți beneficia de oferta Foundersuite. Aceasta include o reducere de 30% la orice abonament lunar, timp de 3 luni sau 40% reducere la orice abonament anual (care prevede deja o reducere de 10%). Oferta include accesul la întreaga platformă care poate fi folosită de mai mulți utilizatori fără costuri suplimentare.
Tot ce trebuie să faci e să completezi acest formular, iar noi revenim cu detalii în scurt timp.