Blog

Descoperă țara împreună cu platforma Teleportravel

Teleportravel este o nouă platformă de turism, care oferă tururi în cele mai neexplorate și neobișnuite locuri din Moldova. De asemenea, este o platformă unde persoanele pot singure crea tururi pentru care sunt și răsplătiți financiar.
Fondatorii platformei, Stas Balaur și Ilia Guțu, ne provoacă să descoperim din nou locurile fermecate ale țării noastre și să contribuim la reabilitarea turismului intern.
De la cel mai nordic punct din Moldova până la satele pierdute și uitate de ochii lumii, Teleportravel vine să ne ajute să explorăm și să valorificăm minunatele locuri și meleaguri din Moldova.

Istoria platformei Teleportravel începe de la pasiunea lui Stas față de călătorii și explorarea noilor orizonturi. El preferă să-și planifice singur activitățile pe timp de vacanță, deoarece nu este un amator al excursiilor ghidate care, în opinia sa, sunt prea scumpe și aglomerate. În toate călătoriile sale, Stas a încercat să găsească o alternativă care să-l ajute să descopere locuri noi, mai puțin populate de turiști și în același timp să nu bată prea tare la buzunar. Atunci, Stas a înțeles că industria turismului este lipsită de astfel de soluții.
Pe platformă pot fi deja găsite 8 tururi create de oameni pasionați de călătorii, în special de cele de pe teritoriul țării.
Fiecare tur găsit pe Teleportravel are specificul său aparte, unele ne redau istoria locurilor, altele-experiențe. Astfel, fiecare poate să-și aleagă turul în dependență de preferințele pe care le are.
Adițional, platforma Teleportravel este ușor de utilizat, accesând doar ghidul online care ne va asista în orice tur ales.