Blog

Comunicarea eficientă cu clienții este cheia spre accelerarea afacerii tale. Încearcă Twilio Segment

Crează implicare inteligentă a clienților pe fiecare canal digital de comunicare a companiei tale. Twilio Segment este instrumentul care te ajută să faci implicarea clienților pe fiecare canal digital de comunicare într-o manieră personalizată, oportună și eficientă.

Platforma Twilio Segment combină API-urile de comunicare scalabile și fiabile ale Twilio cu infrastructura de date pentru clienți a Segment, astfel încât să puteți proiecta campanii omnicanal personalizate pe toate canalele digitale de comunicare.

Totodată, platforma Segment permite dezvoltatorilor și companiilor să distrugă silozurile de date și să construiască o imagine completă despre clientului lor, iar datorită platformei de implicare a clienților Twilio, pot crea un angajament al clienților mai personalizat, mai oportun și mai de impact pentru afacerile lor.

Astfel companiile au posibilitatea să colecteze, să unifice și să conecteze datele despre clienții lor în timp real și să construiască relații semnificative în fiecare punct de contact al călătoriei clienților pe platformele lor.

În acest mod, companiile își pot accelera afacerea digitală și infrastructura de date cu aproape un deceniu în avans, astfel reușind să întâmpine mai eficient nevoile clienților.

De fapt, Twilio și Segment sunt două platforme diferite, care au fuzionat în noiembrie 2020. Twilio este o platformă de date pentru clienți, care, bazându-se pe date, stimulează interacțiunile personalizate și implicarea clienții. Segment este o platformă care ajută companiile să colecteze, să curățe și să controleze datele despre clienți. Astfel, le permite dezvoltatorilor să unifice datele despre clienții lor din fiecare punct de contact cu aceștia și oferă liderilor de marketing, de vânzări și de servicii pentru clienți informațiile de care au nevoie pentru a proiecta și a construi implicarea relevantă a clienților, bazându-se pe date.

Combinația dintre cele două, Twilio Segment, oferă dezvoltatorilor și companiilor:

  1. O perspectivă de neegalat asupra modului în care clienții interacționează pe canale digitale de comunicare, pentru a crea o imagine clară și unificată a implicării clienților.
  2. Capacitatea de a sparge silozurile de date pentru a ajuta companiile să își facă implicarea clienților mai personalizată, mai oportună și mai cu impact, pe toate canalele de comunicare.
  3. Acces la cea mai importantă platformă de comunicații cloud din lume, pentru a gestiona mai eficient comunicarea cu clienții, inclusiv prin SMS-uri, mesagerie, voce, video, e-mail, Internet of Things (IoT) și multe altele.
  4. Un API flexibil, care permite dezvoltatorilor să conecteze surse de date despre clienți, cum ar fi aplicațiile web sau mobile, cu instrumente de analiză, fără a fi nevoie să scrie vreun cod nou.
  5. O sursă constantă de date primare de calitate, de mare viteză, care se integrează cu ușurință în sistemele existente.
  6. O platformă unică care ajută agentul de marketing, agentul centrului de contact, echipele de produse și dezvoltatorii să-ți creeze o viziune clară despre rețeaua de clienți, astfel încât bazându-se pe date reale să poată satisface nevoile individuale ale clienților.

De ce ai nevoie de Twilio Segment:

  1. Pentru ați încânta clienții pe toate canalele digitale.
Întâlnește-ți clienții la orice etapă de interacțiune a acestora cu platforma ta, interacționând pe orice canal - video, voce, e-mail și mesagerie - cum vrei.
  1. Pentru a crea o conversație eficientă cu clientul tău.
Coordonează interacțiunile cu clienții în fiecare punct de contact, astfel încât echipele tale orientate către clienți să aibă întotdeauna contextul pentru a relua conversația exact din punctul de unde s-a încheiat anterior.
  1. Pentru a face fiecare interacțiune semnificativă.
Identifică cele mai importante audiențe și optimizează resursele pentru cel mai bun canal, timp, frecvență și mesaj pentru fiecare client.

Cele mai inovatoare companii din lume deja creează experiențe personalizate pentru clienți lor cu Twilio Segment, e timpul să o faci și tu!
Pentru comunitatea XY Partners, Twilio Segment este încântat să ofere reduceri. Pentru detalii, completează formularul.