XY E-commerce II:
Marketing Booster

Muncim împreună pentru a desfășura campanii de promovare în mediul online care îți vor dubla venitul.
Vreau să particip!
Cum?
Timp de 6 luni vom lucra împreună cu specialistul în marketing, marketing digital și copywriterul pentru a crea materialele pentru campaniile de promovare.
Ce facem?
Te ajutăm să crești vânzările pe piața locală și să te extinzi pe piața internațională prin campanii de promovare pe social media.
Pentru cine?
XY E-commerce II: Marketing Booster este un program de incubare dedicat afacerilor B2B, B2C/D2C care se dezvoltă în mediul online.
Implementat de:
Cu suportul:
COMUNITATE
DE ANTREPRENORI
PARTICIPI LA 10
WORKSHOPURI
COPYWRITER
MENTOR
DIGITAL MARKETING
MENTOR
CAMPANII DE
PROMOVARE
CREȘTEREA
VÂNZĂRILOR
BENEFICIEZI DE
ȘEDINȚE FOTO
MARKETING
MENTOR
Ce obții dacă participi la program?
SERVICII DE
DESIGN GRAFIC
La ce workshopuri vei participa
Cum formulezi taskurile pentru copywriter, designer și specialistul în marketing
Analizează și cunoaște-ți audiența
Introducere în marketing și tipuri de marketing
Poziționarea brandului
Brainstorming pentru strategia de conținut
Cum scriem creativ și eficient
Generăm leaduri și le automatizăm
Cum oferim un customer service excepțional
Cum analizăm performanțele în marketing
Formarea bugetelor în marketing
Investiție
de 5400 de euro

Investiție de 5400 de euro pentru o companie de marketing calitativă care îți va dubla vânzările. Investiția ta reprezintă 1800 de euro și noi contribuim cu 3600 de euro. Toți banii vor fi folosiți pe parcursul celor 6 luni de program, cu un singur scop - pentru a crește afacerea ta.

Testimonials
 • Irina Tsehovici
  Fondatoarea TopDogideas
  „XY E-commerce Incubator organizat de XY Partners va aduce beneficii nu numai tinerilor antreprenori începători, ci și femeilor adulte, cu experiență, ca mine. E-commerce este o direcție destul de nouă pentru țara noastră, mai ales dacă ești interesat de piața externă. Pe durata programului am avut un audit al magazinului Etsy.com și, ca urmare, vânzările s-au dublat în șase luni și continuă să crească. De asemenea, continuăm să lucrăm la propriul nostru site pe Shopify. Recomand tuturor să participe la acest program”.
 • Valentina Buhnă
  Fondatoarea Flavorya
  „XY Partners mi-a oferit oportunitatea de a-mi dezvolta ideea de afacere și de a o aduce la un alt nivel. Programul mi-a oferit cunoștințe și relații valoroase pe care, aplicându-le, culeg și astăzi rezultate frumoase. Antreprenorii trebuie să se acomodeze cu situații care-i fac să iasă din zona de confort pentru a progresa. E-commerce incubator este exact ce trebuie pentru asta”.
 • Ludmila Secher
  Co-fondatoare C'EST CHER
  „Am avut o experiență foarte plăcută și utilă la cursul de e-commerce pe care l-am urmat. Acesta a fost extrem de interactiv și mi-a oferit ocazia de a învăța despre cele mai bune practici în construirea și promovarea afacerii online. Am fost norocoasă să am un mentor profesionist care m-a ghidat pe tot parcursul cursului, oferindu-mi feedback constructiv și sfaturi personalizate. Am învățat multe strategii utile, cum ar fi gestionarea stocurilor, marketingul online și relația cu clienții. Cursul mi-a oferit de asemenea acces la instrumente și tehnologii importante care mi-au permis să-mi gestionez afacerea cu ușurință. În general, sunt foarte mulțumită de acest curs și îl recomand cu încredere celor care doresc să învețe mai multe despre e-commerce și să-și dezvolte abilitățile în acest domeniu. Mulțumesc XY”.
 • Ecaterina Nichiforova
  Co-fondatoarea Kaiia
  „Programul XY E-commerce Incubator lansat de XY Partners ne-a ajutat să ne schimbăm total atitudinea față de afacerea noastră și să ne asumăm o nouă responsabilitate. În rezultat ne-am înregistrat SRL-ul și am rezolvat problemele, am început să testăm mai rapid ideile noi. În cadrul programului am obținut cunoștințe teoretice despre procesele de business, despre indicatorii cheie pe care trebuie să-i urmărim și imediat am aplicat aceste cunoștințe în practică. Am ieșit din zona de confort și am învățat să ne prezentăm pe noi și produsul nostru. Cu siguranță aș recomanda și altor antreprenori să participe la acest program pentru că fiecare va avea de învățat.”
Întreabă o părere despre XY Partners
Fondator și CEO UNDE.IO
Cine poate participa la
XY E-commerce II: Marketing Booster
 • Companii B2B, B2C, D2C care vând produse fizice online
 • Vinzi produse fabricate în Republica Moldova
 • Ai nevoie de promovare pe social media
 • Vrei să ieși pe piața externă
Ești încă la etapa de idee de business? Accesează Academia XY, un curs video și gratuit de antreprenoriat. Conține subiecte de interes pentru orice fondator de afacere și tu ai șansa să le descoperi fără să ieși din casă.
Mentorii XY E-commerce II: Marketing Booster
Ei vor fi alături de tine pe toată durata programului și îți vor oferi suportul necesar pentru a te promova în mediul online.
 • Vadim Ciobanu
  Digital Marketing Mentor
  Vadim Ciobanu are experiență în sfera Digital Marketing, fiind axat pe integrarea și automatizarea proceselor. A automatizat procese pentru 50+ companii din Republica Moldova, România, Ucraina, SUA, Canada și Israel.
 • Doina Sclifos
  Marketing Mentor
  Doina are 9 ani de experiență în domeniu. A învățat arta de a „spune bine” și „a vinde corect” într-o varietate de industrii precum bănci, asistență medicală, IT și telecomunicații, retail, etc.
 • Alexandru Calmîș
  Copywriter Mentor
  Alexandu este copywriter profesionist cu experiență de 2 ani în digital marketing. Alexandru livrează texte potrivite care ating obiective specifice de marketing. Scrie texte într-un mod care face publicul să întreprindă o acțiune specifică.
 • Victoria Rașcu
  Copywriter Mentor
  Experiență de 4 ani în copywriting și vânzări. A lucrat pentru companii din Republica Moldova și România. Se implică activ în orice activitate și îi plac textele clare și atrăgătoare.
Începe o nouă aventură
Noi o să-ți fim alături pentru a te ghida și îndruma