Blog

Ultima șansă să aplici la XY E-commerce Incubator II: Marketing Booster. Cunoaște cele 8 afaceri care își vor crește vânzările în cadrul programului

Suntem încântați să anunțăm despre lansarea XY E-commerce Incubator II: Marketing Booster, program de incubare pentru afacerile din mediul online. În cadrul acestuia au fost selectate 8 afaceri.


Iată care sunt cele opt echipe care vor participa la programul de incubare. Dacă vrei și tu să aplici, te anunțăm că mai avem doar două locuri disponibile: completează formularul. Grăbește-te să aplici, XY E-commerce Incubator II: Marketing Booster începe pe 27 aprilie.
READY by Fortuna Sisters este o afacere de familie, gestionată de surorile Rodica și Daniela Fortuna. Brandul creează atât ținute casual pentru femei, cât și rochii pentru ocazii speciale. O rochie semnată de Fortuna Sisters este impecabilă, grațioasă, calitativă și puternică în același timp.
One two dream produce lenjerie de pat personalizată de calitate premium din in și bumbac.
Giardine creează rochii pentru fetițe din stofe alese cu grijă. Brandul este despre inspirație, confort, detalii, feminitate și stil.
Zoe Rowyn Bridal creează rochii de mireasă minimaliste, dar sofisticate pentru miresele moderne. Brandul folosește croiuri rafinate și țesături luxoase pentru a exprima feminitatea atemporală. Toate rochiile sunt create manual.
Les Perles produce bijuterii din perle naturale: chokere, coliere, cercei, inele. Brandul ajută femeile să descopere perlele din ele.
TUKA creează hăinuțe pentru copii în stil minimalist, street style și oversize.
Chika Clothes este un brand autohton specializat în crearea articolelor vestimentare pentru femei. Hainele de la Chika sunt confortabile și accesibile pentru fiecare femeie.
Hîncu este un producător autohton de încălțăminte de calitate. Brandul este cunoscut pentru articole moderne, stilate, calitative și accesibile.
Nu rata oportunitatea să dublezi vânzările prin campanii de promovare în mediul online: aplică aici.

Ce îți oferim? În cadrul programului vei beneficia de campanii de promovare pe social media, sesiune foto și/sau design, materiale promo pentru fiecare campanie.

În total vom investi 5.400 de euro pentru dezvoltarea afacerii, dintre care contribuția ta reprezintă doar 1.800 de euro.

XY E-commerce Incubator II: Marketing Booster va dura 6 luni, perioadă în care echipele selectate vor lucra la creșterea afacerii, implementând strategii de marketing eficiente.

Programul este organizat de XY Partners, accelerator de startup-uri din Republica Moldova, cu suportul proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.