Blog

„Vânzările s-au dublat în șase luni și continuă să crească”. Ce spun participanții primei ediții a XY E-commerce Incubator despre program

Pentru că știm cât de importante sunt recenziile pentru tine înainte de a aplica la un program destinat creșterii afacerii tale, i-am provocat pe participanții primei ediții a programului XY E-commerce Incubator să vorbească despre impresiile și rezultatele pe care le-au obținut.

Datorită programului XY E-commerce Incubator, participanții și-au crescut cifra de afaceri și au fost învățat să-și promoveze afacerea în mediul online. O spun chiar ei în recenziile lor!

În acest context, te anunțăm că am lansat o nouă ediție a programului. XY E-commerce Incubator II: Marketing Booster va avea o durată de 6 luni și este destinat creșterii afacerilor din mediul online. Termenul limită de aplicare este 26 februarie curent: https://xy.md/ro/programs/e-commerce-incubator-2

Irina Tsehovici, TopDogideas: „XY E-commerce Incubator organizat de XY Partners va aduce beneficii nu numai tinerilor antreprenori începători, ci și femeilor adulte, cu experiență, ca mine. E-commerce este o direcție destul de nouă pentru țara noastră, mai ales dacă ești interesat de piața externă. Pe durata programului am avut un audit al magazinului Etsy.com și, ca urmare, vânzările s-au dublat în șase luni și continuă să crească. De asemenea, continuăm să lucrăm la propriul nostru site pe Shopify. Recomand tuturor să participe la acest program”.

Valentina Buhnă, fondatoarea Flavorya: „XY Partners mi-a oferit oportunitatea de a-mi dezvolta ideea de afacere și de a o aduce la un alt nivel. Programul mi-a oferit cunoștințe și relații valoroase pe care, aplicându-le, culeg și astăzi rezultate frumoase. Antreprenorii trebuie să se acomodeze cu situații care-i fac să iasă din zona de confort pentru a progresa. E-commerce incubator este exact ce trebuie pentru asta”.

Ludmila Secher, C'EST CHER: „Am avut o experiență foarte plăcută și utilă la cursul de e-commerce pe care l-am urmat. Acesta a fost extrem de interactiv și mi-a oferit ocazia de a învăța despre cele mai bune practici în construirea și promovarea afacerii online. Am fost norocoasă să am un mentor profesionist care m-a ghidat pe tot parcursul cursului, oferindu-mi feedback constructiv și sfaturi personalizate. Am învățat multe strategii utile, cum ar fi gestionarea stocurilor, marketingul online și relația cu clienții. Cursul mi-a oferit de asemenea acces la instrumente și tehnologii importante care mi-au permis să-mi gestionez afacerea cu ușurință. În general, sunt foarte mulțumită de acest curs și îl recomand cu încredere celor care doresc să învețe mai multe despre e-commerce și să-și dezvolte abilitățile în acest domeniu. Mulțumesc XY”.

Ecaterina Nichiforova, Kaiia: „Programul XY E-commerce Incubator lansat de XY Partners ne-a ajutat să ne schimbăm total atitudinea față de afacerea noastră și să ne asumăm o nouă responsabilitate. În rezultat ne-am înregistrat SRL-ul și am rezolvat problemele, am început să testăm mai rapid ideile noi. În cadrul programului am obținut cunoștințe teoretice despre procesele de business, despre indicatorii cheie pe care trebuie să-i urmărim și imediat am aplicat aceste cunoștințe în practică. Am ieșit din zona de confort și am învățat să ne prezentăm pe noi și produsul nostru. Cu siguranță aș recomanda și altor antreprenori să participe la acest program pentru că fiecare va avea de învățat.”

APLICĂ și tu la XY E-commerce Incubator II: Marketing Booster. Grăbește-te, au mai rămas doar câteva zile în care poți aplica.

Mai multe detalii despre program află aici:

https://xy.md/ro/blog/tpost/z8clajua01-6-luni-de-marketing-booster-pentru-aface

Te așteptăm cu drag în comunitatea XY!

Programul este organizat de XY Partners, accelerator de startup-uri din Republica Moldova, finanțat de USAID și Suedia în cadrul proiectului Future Technologies Activity.