Blog

Unde.io - startupul inovativ care ușurează munca organizatorilor de evenimente

Istoriile de succes inspiră. Startupul unde.io are o poveste care va motiva și încuraja antreprenorii și tinerii cu idei inovative. Apropo, Unde.io este și absolvent al programului XY Accelerator pe care îl organizăm.

Unde.io reprezintă o platformă dedicată organizatorilor de evenimente cu magazin de bilete integrat și oferă acces la un sistem CRM (managementul relațiilor cu clienții). Organizatorii beneficiază și de cele mai bune practici de marketing.

Startup-ul a fost lansat de patru prieteni, Bogdan, Cezar, Stas și Nicu, care, după câteva evenimente organizate împreună au înțeles că ideea are potențial de dezvoltare și creștere.

Astfel au decis să aplice la un accelerator de afaceri și desigur au ales XY Accelerator. Inițial cei patru prieteni aveau ideea de a lansa un marketplace pentru organizatorii de evenimente, asemănător cu o platformă pentru freelance, însă, în urma interviurilor cu persoane din domeniu au înțeles că o astfel de soluție nu este potrivită.

A urmat o perioadă de analiză complexă și au identificat o problemă a organizatorilor de evenimente - promovarea eficientă a evenimentelor. Astfel, au creat o platformă ce oferă instrumente de marketing, analiză, statistică și interacțiune cu oamenii. Datorită unde.io, organizatorii de evenimente înțeleg mai bine pentru cine este evenimentul și cum să-și vândă mai eficient biletele, ușurând considerabil munca lor.

Datorită participării în cadrul programului XY Partners au reușit să înregistreze afacerea sub formă juridică și să obțină vânzări. Suntem în continuare alături de echipa unde.io și ne bucurăm pentru succesul obținut.

„Mulțumim familiei XY pentru suportul și ajutorul necondiționat în lansarea startup-ului nostru - unde.io. Au fost alături de noi la fiecare etapă, de la mentorat, suport operațional zilnic și vânzări, la deschiderea companiei în România”, au spus fondatorii startup-ului unde.io.

Pe 8 aprilie a fost lansată o nouă ediție a programului de accelerare pentru startup-urilor tehnologice. În cadrul XY Accelerator VI alte 10 echipe vor fi susținute pentru a lansa și crește afaceri de succes.

La XY Partners credem în ideile inovative și oamenii pasionați, curioși care au scopul de a rezolva probleme. Noi te așteptăm să devii parte a comunității XY. Completează formularul și asigură-ți un loc pentru următorul program de accelerare: Completează-l AICI. Îți oferim mentorat, suport și grijă în calea ta spre succes.

Citește și alte istorii de succes ale absolvenților XY Accelerator: Lectio și LITERARI.