XY ACCELERATOR

Partners logo
Start image

Programele noastre

Program Image
XY Acc Logo

Programul de dezvoltare locală a startup-urilor

Investiții, acces la o rețea extinsă de afaceri, mentorat și sprijin expert pentru startup-urile din Moldova. Participarea la program oferă o conexiune cu o multitudine de investitori și experiența specialiștilor din diferite domenii.

Citeste mai mult

Particularități

Lansare

Lansarea unui startup este prima și dificilă etapă pentru începători, la care eșecurile sunt deja posibile, dar cu ajutorul expert al unui accelerator, riscurile pot fi evitate, întrucât avem experiență în lansarea de startup-uri pe piața moldovenească.

Dezvoltare

O strategie de dezvoltare aleasă corect va oferi un test rapid și de înaltă calitate a MVP-ului și a ipotezelor asociate proiectului. Cu un MVP verificat, este necesar să colectăm date care vor fi utile nu numai pentru echipă, ci și să ofere potențialilor investitori să evalueze startup-ul.

Scalare

În această etapă, este important să verificați și să pregătiți toate canalele de promovare pentru a vă putea crește bugetul de publicitate. Aceasta este o sarcină responsabilă, deoarece adesea banii deja din investițiile primite sunt folosiți pentru scalare. Dacă nu ai o echipă de marketing, atunci este mai sigur să ai încredere în specialiști.

Investiții

Obținerea investițiilor este un proces dificil, deoarece necesită o cerere de investiții bine formulată și un plan de dezvoltare pentru un startup pentru a fi atractiv pentru investitori. De asemenea, este necesar să se rezolve problemele juridice care sunt însoțite de primirea de fonduri.

Investiții

Obținerea de investiții este un obiectiv vital pentru fiecare startup, dar nu toată lumea înțelege toate procesele de obținere a acestora. Acceleratorul XY va ajuta la pregătirea pentru primirea investițiilor și va prezenta investitorilor startup-ul sau va investi din fondul propriu. Dacă investiția a fost deja primită, atunci XY va ajuta la următoarea rundă de investiții mai complexă și mai serioasă și va pregăti o listă cu documentele legale necesare.

Startups

Startup-uri

De-a lungul celor 2 ani de existență a Acleserator, am reușit să lansăm destul de multe startup-uri; puteți afla mai multe despre fiecare dintre ele pe această pagină.

Study

Educație

Am compilat articole de instruire, ghiduri și sfaturi pentru startup-urile aspirante, pentru confortul celor care decid să se asocieze cu startup-uri.

Blog

Blog

Conține toate informațiile relevante despre piața startup-urilor sub formă de cazuri de succes, topuri, tendințe etc. Citirea blogului vă va ajuta să fiți la curent cu cele mai recente evoluții.

Go to XY academy

Aflați mai multe la XY Academy acum

Doriți să primiți 10.000 EUR per echipă pentru 10% dintr-un startup? Pregătiți-vă pentru XY Accelerator cu tutorialele noastre de la Academia

Deschide Academia

Cum se definește tipul și stadiul unui startup?

Când lucrați la un startup, trebuie să înțelegeți căreia îi aparține, deoarece aceste informații trebuie folosite pentru a studia concurenții și piața start-up-urilor în general în acest domeniu. Printre direcții se numără următoarele tipuri de startup-uri: edtech, medtech, e commerce, hr tech, fintech etc.

Citește-ne

Image Woop și Telepotravel - companiile finanțate de XY Accelerator powered by Tekwill
DEC 15 2021 1 minute de citit

Woop și Telepotravel - companiile finanțate de XY Accelerator powered by Tekwill

XY Accelerator powered by Tekwill, programul antreprenorial care dezvoltă companii de la zero, anunță că în urma lansării și desfășurării a programului, a investit în 2 startup-uri câte $8000.

Image Descoperă țara împreună cu platforma Teleportravel
DEC 15 2021 2 minute de citit

Descoperă țara împreună cu platforma Teleportravel

Teleportravel este o nouă platformă de turism, care oferă tururi în cele mai neexplorate și neobișnuite locuri din Moldova. De asemenea, este o platformă unde persoanele pot singure crea tururi pentru care sunt și răsplătiți financiar.

Image O afacere verde
DEC 15 2021 3 minute de citit

O afacere verde

De trei ani, Anastasia și Elena, înverzesc locuințele și oficiile din capitală, oferindu-le un aspect mai „sănătos”. Cei mai fideli clienți fiind companiile mari de IT. Unele oficii devin adevărate grădini botanice, după vizitele antreprenoarelor.