Ai o idee de startup sau deja o companie existentă? Echipa noastră e aproape de tine ca să-ți ofere suport operațional, instrumente și mentorat!
Te ajutăm să crești de la startup la afacere de succes!
Donatori și Parteneri Instituționali
Datorită suportului lor ne asigurăm că programele noastre sunt adaptate necesităților tale, oferindu-ți o abordare personalizată.
De ce XY Partners?
Suntem aici pentru a te susține și a te îndruma în călătoria ta antreprenorială
 • Suport complex și diversificat
  Anual poți aplica la orice program potrivit pentru tine, indiferent de domeniul și etapa la care te afli: idee, Produs Minim Viabil sau vânzări. Astfel, muncim cu femei antreprenoare din toată țara, cu fondatori de startupuri tehnologice, agropensiuni sau afaceri e-commerce.
  1
 • Puterea comunității
  Avem o comunitate vastă de fondatori de startupuri, mentori locali și internaționali, oameni de afaceri și investitori care abia așteaptă să te cunoască, să te susțină și să-ți ofere sfaturi prețioase! Fii și tu parte din comunitatea noastră de antreprenori!
  2
 • Acces la investiții
  Prin intermediul programelor noastre vei face cunoștință cu comunitatea de investitori din Moldova. Noi îți oferim asistență completă în procesul de accesare de fonduri, care-ți vor servi drept bază pentru lansarea sau dezvoltarea afacerii.
  3
 • Livrabile personalizate
  Toți beneficiarii programelor noastre obțin o abordare și un plan de lucru individual. Astfel, vei ști sigur cum să-ți lansezi și dezvolți afacerea, cum să abordezi clienții, cum să analizezi concurenții și să faci planul financiar, cum să te promovezi, cum să te prezinți în fața investitorilor și altele.
  4
 • Muncim peste program
  La propriu și la figurat! Colaborarea noastră nu se încheie după Demo Day! Dacă faci parte din comunitatea noastră de antreprenori, ai acces pe viață la evenimentele și oportunitățile oferite de noi.
  5
 • Instrumente și spațiu de lucru
  Pe toată durata programului poți beneficia de un loc gratuit în biroul nostru. Mai mult, ai acces cu condiții preferențiale la 13 instrumente digitale (Notion, Intercom, Bubble, Hubspot, Typeform, MixPannel și altele).
  6

Viitoarele programe în 2023

Lansăm începând cu martie trei programe dedicate femeilor antreprenoare, fondatorilor de afaceri online B2B sau B2C și fondatorilor de startupuri tehnologice. Descoperă programul care te interesează, obține informații detaliate și aplică acum!
Scrie ideea ta aici și împreună alegem programul potrivit pentru tine!
Parteneri Corporativi
Oferă reduceri generoase pentru startup-urile participante la programele noastre
Părerile absolvenților programelor noastre
Descoperiți beneficiile și succesele experimentate de fondatori în timpul programelor
 • O experiență minunată care m-a ajutat să îmi dezvolt atât idea de afacere cât și pe mine ca personalitate. Sunt foarte recunoscătoare mentorilor care ne-au instruit și motivat atât pe parcursul programului cât și după terminarea acestuia. Recomand tuturor femeilor care vor să-și dezvolte propria afacere.
  Irina Brînză
  Fondatoare companiei Cidru Varatic
 • Să aplic la programul XY Pre-Accelerator a fost una dintre cele mai bune idei pe care le-am avut în anul 2020. Programul mi-a oferit bazele necesare și acel "motoraș" pentru a pune în aplicare ideea pe care până acum o consideram de nerealizat. "Cine nu riscă nu bea șampanie", cu acest motto am intrat în program și acest motto mi-a adus noroc.
  Camelia Brașovschi
  Fondatoarea companiei Kamy Cosmetics
 • Programul de Pre-Accelerare m-a ajutat în a-mi da mai multă structură și claritate asupra afacerii ce o dezvolt, cât și să privesc în perspectivă. Totodată toți mentorii, cât și trainingurile din cadrul programului au fost de un real ajutor în a învăța mai multe despre cum să gestionez o afacere, să fac primele vânzări și să abordez clienții.
  Nicoleta Apostol
  Co-fondatoarea companiei DARE gift box
 • Programul de Pre-Accelerare organizat de XY Partners a fost o redescoperire pentru mine. Aici am avut posibilitatea să înțeleg cum poți transforma o pasiune într-o afacere și pentru acest lucru le sunt profund recunoscătoare. Iar lucrul cel mai inspirațional în acest program este că dacă depui efort și crezi în ceea ce vrei să lansezi, atunci echipa XY Partners îți va oferi toate instrumentele necesare pentru ca în decurs de 6 săptămâni să îți lansezi propria afacere.
  Daniela Butnaru
  Fondatoarea companiei Knot.Bee
 • Programul m-a ajutat să-mi structurez calea de promovare a startup-ului meu Easy E-learning (dezvoltare e-cursuri customizable). Sesiunile comune și individuale cu mentorii au permis să aflu mai multe despre aspectele ce mă interesau în mod particular. De asemenea, mentorul nostru, Ștefan Nistor, ne-a ajutat să vedem mai clar cum stau lucrurile cu startup-ul nostru. Noi am optimizat unele aspecte și acum avem primele succese, modeste dar promițătoare. Programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship este dinamic, interactiv și modern, deschide noi perspective pentru dezvoltare și colaborare, găsirea partenerilor/investitorilor etc. Recomand cu încredere acest program tuturor doritoarelor de a iniția sau dezvolta un startup.
  Vă doresc spor la toate și mult succes!
  Tatiana Ciaglic
  Co-fondatoarea companiei Easy E-learning
Educație
Abonează-te
© 2022 XY Incubator S.R.L.

Acest website folosește cookies pentru a asigura o experiență mai bună
OK
Made on
Tilda