Vrei să lansezi un startup sau să-ți dezvolți afacerea? Echipa noastră de experți e gata să-ți ofere suport operațional gratuit!
Te ajutăm să crești de la startup la afacere de succes!
Donatori și Parteneri Instituționali
Ei ne ajută să creăm programe de suport ajustate la necesitățile tale.
Beneficii
Muncim zi de zi pentru a-ți face viața de antreprenor mai ușoară și mai plăcută.
Suport complex
Aplicând la programul de accelerare, îți croiești accesul spre resursa umană - cea mai prețioasă: antreprenori, mentori, persoane care te vor susține și-ți vor oferi sfaturi valoroase.
Îți vei dezvolta afacerea prin implicarea în diverse activități. Vei învăța cum să obții rezultate, vei primi feedback și vei face parte dintr-o adevărată comunitate de antreprenori.
1
Dezvoltarea abilităților necesare
Programele noastre de accelerare a afacerii te vor ajuta să dezvolți skill-uri necesare în: finanțe, comunicare, marketing, vânzări etc., care sunt indispensabile.
2
Accesarea fondurilor
Prin intermediul acceleratorului de afaceri vei face cunoștință cu potențialii investitori. Vei beneficia de asistență completă în procesul de accesare de fonduri, care-ți vor servi drept bază pentru inițierea sau dezvoltarea afacerii.
3
Managementul riscurilor
Nu-ți fie frică, eșecurile fac parte din progres. Dar pentru a porni cât mai încrezut la drum, programul are drept scop să te învețe cum să identifici, să evaluezi, să monitorizezi și, în final, să tratezi riscurile.
4
Pistă de lansare
De apariția sau relansarea ta în afaceri depinde și succesul acesteia. Echipa de experți te va ajuta să pășești cu dreptul în lumea antreprenoriatului.
5
Podul către viitorii clienți
Pe lângă experții care te vor ajuta să consolidezi întregul proces de lansare, susținându-te cu sfaturi practice, și pe lângă investitorii care-ți vor oferi sprijin financiar, clienții sunt o altă categorie importantă care-ți va propulsa afacerea. Respectiv, programele noastre îți vor deschide ușa către publicul larg.
6
Programe
Te ajutăm să-ți dezvolți afacerea rapid, corect și cu succes.
XY Accelerator IV
Program intensiv de dezvoltare a startup-ului tău. Beneficiază de mentorat, asistență, ajutor în accesarea finanțărilor și extinde-ți afacerea pe plan internațional.
XY E-commerce
Program gratuit prin care vei învăța să-ți gestionezi eficient afacerea din online. Echipa noastră de mentori, experți în diverse domenii, e gata să-ți ofere suport operațional timp de 3 luni.
Pre-Accelerator IV
Ai început o afacere care rezolvă o nevoie inerentă de pe piață, ai acumulat o bază de clienți în creștere sau ai doar o idee de afacere? Acum este timpul să crești! Citește mai departe pentru a afla cum te putem sprijini în următorii pași.
Alege programul potrivit startup-ului tău și aplică acum!
Parteneri Corporativi
Oferă reduceri generoase pentru startup-urile participante la programele noastre
Educație
Abonează-te
© 2022 XY Incubator S.R.L.

Acest website folosește cookies pentru a asigura o experiență mai bună
OK
Made on
Tilda