Blog

XY și toți, toți, toți. Ultimul mesaj din acest an

Tradițional, în decembrie, se fac totalurile anului care pleacă. Și noi la XY le-am făcut, și pe cât de intens a fost 2022, pe atât de frumos.

Noi vom dedica acest text celor care ne sunt sursa de inspirație de motivație, și cărora le datorăm toată recunoștința și admirația noastră: partenerilor, mentorilor și echipelor noastre!

Stimați parteneri, vă suntem recunoscători pentru faptul că datorită cooperării noastre frumoase putem realiza atât de multe proiecte și activități, și să reușim să fim alături de atât de multe echipe care vor să construiască viitorul aici, acasă.


Cei care ne-au motivat în acest an să fim mai buni cu fiecare zi sunt fondatorii din toate echipele care au participat și absolvit cele opt programe din 2022, dar și la două evenimente majore pentru echipa noastră: Deal Dinner with Angel Investors și Moldova Startups Day la București.

Anume voi, fondatorii echipelor care ați participat în programele noastre, ne-ați motivat să încheiem 13 parteneriate cu companii mari, care oferă acces la instrumente digitale importante pentru antreprenori.

Datorită dedicației echipelor noastre am simțit că e timpul să ne mărim și noi echipa, pentru ca să reușim și mai multe.

Și nu în ultimul rând, întrebările și provocările întâmpinate de participanții programelor noastre ne-au ajutat să extindem baza de date de mentori excepționali, experți aici și peste hotare, în zeci de domenii.

Așadar, dragi echipe, vă mulțumim că ați fost atât de implicați în activitățile de grup, receptivi la tot volumul de informație pe care a trebuit să-l însușiți în timp record și pentru că ați dedicat sute de ore în regim independent care v-au adus rezultate frumoase și, uneori, peste așteptări.

Noi vă urăm ca în 2023 să nu pierdeți din focus și perseverență, iar noi suntem alături de voi în orice clipă!


Și nu în ultimul rând, vrem să aducem cele mai calde mulțumiri mentorilor și investitorilor din comunitatea noastră, care prin deschiderea și grija față de echipele noastre, le-ați arătat că orice e posibil.


Și deoarece echipa noastră e extrem de recunoscătoare lui 2022, vrem să vă spunem câteva motive:

Pe final, vrem să ne urăm tuturor un 2023 liniștit și productiv. Iar atunci când vom face totalurile exact peste 12 luni să simțim mândrie și împăcare!

Pentru noi următorul an va fi unul cu multe anunțuri și proiecte ambițioase, pe care abia așteptăm să le împărtășim cu voi!

Sărbători magice vă urăm!

Cu drag,
echipa XY Partners
Traian, Renata, Maria, Vadim, Olesea și Doina

Pupici!